Snickare i Hörby

Har du behov av en skicklig snickare för ditt hemmaprojekt i Hörby? Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen! Vi hjälper till med alla slags snickeriarbeten. Våra snickare kan anlitas för alla slags projekt. Det gäller både mindre, enkla arbeten och större helrenoveringar. Vi kan även erbjuda hjälp vid ny- och tillbyggnationer. Våra veteraner har gedigen erfarenhet och kunskap, vissa från tidigare arbete som snickare, andra från relaterade tjänster där man erhållit likvärdig kompetens. Hos oss hittar du den rätta kompetensen.

Vi kan finnas där under hela processen, från början till slut. Vi kan vara behjälpliga med att anskaffa och transportera material och annat som krävs för att kunna påbörja och slutföra projektet. Skulle du vara osäker på vilket material eller vilka verktyg som krävs får du gärna rådfråga oss på förhand, våra snickare har kunskapen. Vi kan även hjälpa till att ta fram en planritning över konstruktionen och forsla bort eventuellt restavfall när arbetet är slutfört.

För arbeten på högre höjder behövs en byggställning eller arbetsplattform. En sådan kan vi hjälpa dig att hyra.

Här ser du några exempel på arbeten vi kan utföra

  •  Ersätta ett uttjänt verandaräcke
  •  Byta ytterpanel
  •  Sätta upp ett nytt staket
  •  Reparera ytterdörren
  •  Renovera ett kök
  •  Ersätta de dåliga fönsterkarmarna
  •  Sätta upp en innervägg och installera en dörr
  •  Inreda och isolera vindsutrymme

Kontakta oss för närmare information om ett uppdrag genom att:

  • Fylla i det intresseformulär som du kan hitta på vår hemsida, eller skicka ett mail till mellanskane@veteranpoolen.se. Du kan också ringa till oss på något av följande nummer: 0413-40 30 99, 0415-775010 eller 0416-411938. Vi servar: Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo och Veberöd.
  • Ge en kort beskrivning av det snickeriarbete som behöver utföras

Ditt ärende hanteras sedan på vårt kontor och en av våra veteraner får i uppdrag att kontakta dig. Tillsammans stämmer ni av hur det tänkta arbetet skall gå till. Vilken tid kommer det att ta? Hur mycket material behövs? Du får sedan en offert från ekonomiavdelningen. När alla är överens sätter vi igång.

Alla våra snickare är avtals- eller ålderspensionärer som har massor av erfarenhet, kompetens och framförallt tid att hjälpa dig med just ditt projekt. Våra veteraner väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig och i vilken omfattning de vill jobba. Du kan vara säker på att all den kunskap och erfarenhet som de samlat pǻ sig under många år kommer dig till nytta när du anlitar Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN