Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Huddinge, Botkyrka, Salem

Vi kan detta med att ta hand om fastigheter. När du vänder dig till Veteranpoolen i Huddinge, Botkyrka och Salem kan du vara förvissad om att din fastighet ör i goda händer. Veteranerna som arbetar med Veteranpoolens fastighetsservice har alla lång yrkeslivserfarenhet där de samlat på sig det tekniska kunnande som krävs. Många har varit yrkesverksamma som fastighetsskötare vid bostadsföreningar och andra fastighetsägare, andra är mycket händiga och vana vid att ta hand om egna hus eller lägenheter. Veteraner är beredda att rycka in för att ersätta ordinarie personal under deras ledighet eller att ta helt nya uppdrag.

Om ert företag eller förening står under förändringar av typ renovering eller omorganisering kan det vara tryggt med extra resurser. Våra insatser kan sträcka sig till långvariga befattningar eller endast en kort period. Vi lyssnar alltid till dina behov och sätter dina önskemål i främsta rummet.

Exempel på saker vi kan göra:

  • Hålla efter i trapphus och entré
  • Städa soprum och tvättstuga
  • Utföra enklare tekniskt underhåll
  • Lättare reparationer
  • Skotta snö
  • Rensa ogräs
  • Kratta löv

Vi använder oss av de verktyg som finns tillgängliga i din fastighet när vi arbetar där. Vi kan ofta anlitas med kortare varsel och om du anlitar Veteranpoolen för ett kontinuerligt uppdrag så skickar vi samma fastighetsskötare varje gång. God lokalkännedom främjar för ett väl utfört arbete.

Så här går det till när du anlitar Veteranpoolens fastighetsservice:
  • Lämna dina önskemål genom att ringa Huddingekontoret via telefon på 08-711 96 00. Du kan även göra en intresseanmälan genom att fylla i kontaktformuläret som du hittar på webbsidan. Vi återkommer då till dig så snabbt som möjligt.
  • Berätta för oss vad det är du behöver hjälp med och i vilken omfattning, ska det vara ett löpande arbete, eller är det en tillfällig punktinsats? Vi jämför sedan dina önskemål och behov med profilerna vår personalpool. När vi hittat rätt veteran för just ditt uppdrag etablerar vi kontakten och ni får göra en överenskommelse om när arbetet skall påbörjas och hur lång tid det ska pågå. Med detta som underlag utformas en offert för dig att godkänna.

Personalen i Veteranpoolen väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig och i vilken omfattning de vill jobba. Samtliga veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt att erbjuda sina tjänster via Veteranpoolen då deras erfarenhet och kompetens fortsatt vara vida efterfrågad. Anlita Veteranpoolen för pålitlig och trygg fastighetsservice.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN