Veteranpoolen Huddinge, Botkyrka, Salem

Vi servar följande kommuner
 • Botkyrka
 • Huddinge
 • Norsborg
 • Rönninge
 • Salem
 • Tullinge
 • Tumba
 • Uttran
 • Vårby
Adress :
Sjödalsvägen 42, 141 46, Huddinge
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

Lunch 12.00-13.00.

Kontaktpersoner
Rikard Skoglund
Rikard Skoglund
Lediga jobb
 • Vi söker en yrkeschaufför

  Gillar du känslan av att vara på väg?! Då vi har de rätta uppdraget för dig!
  Vår kund har över över 40 års erfarenhet av logistiktransporter, vilket gör dem till en trygg och stabil transportör. De är ett familjeägd åkeri med 78 anställda och de har kontor samt uppställningsplats i Grödinge och Billesholm. 

  Till detta uppdrag söker vi dig som vill jobba extra som chaufför för körning med bil och släp eller trailer. Vi vill att du är en van förare inom transport och logistik av tunga fordon och att du är innehavare av ett C och CE-kort med giltigt YKB-certifikat. Besitter du även ADR-utbildning eller truckkort är det meriterande men inget krav för att söka detta uppdrag.

  Vill du jobba för en trevlig och seriös aktör med bra arbetsförhållanden rullar vi ut chansen att söka detta uppdrag redan idag!

  Omfattning/start: Omgående, vid behov med varierande arbetstider.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
 • Vi söker lärare i samhällskunskap och geografi, 4 timmar/vecka

  Har du tidigare arbetat som lärare och saknar skolans och elevernas härliga vardag! Slår ditt hjärtat fortfarande för att undervisa och dela med dig av dina kunskaper, kan detta extrajobb på en högstadieskola i Skogås vara uppdraget för dig! 

  Undervisningsämnen är samhällskunskap o geografi på högstadienivå.

  För att få undervisa i detta uppdrag ska du ha arbetat som SO-lärare tidigare, vara van vid att arbetat med styrdokument samt att sätta betyg. Undervisningen är schemalagd på tisdag- och torsdagseftermiddagar. 

  Som lärare kan du vara med och skapa en värdefull framtid för eleverna. Vill du vara med och göra skillnad! Uppdraget tillsätts så fort vi hittar rätt veteran, så tveka inte att ansöka redan idag!

  Ange arbetstider/tjänstens omfattning: 
  Uppdragsstart omgående fram tom jul.
  Undervisningen sker tisdag och torsdag eftermiddag (2 tim per respektive dag)

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
 • Vi söker verkstadsmekaniker till flera företag i Huddinge!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som verkstadsmekaniker i Huddinge.

  Vi söker verkstadsmekaniker till 3 st olika verksamheter. Dessa företag bedriver allmän service och reparation av bussar,  geoteknisk- och grundläggningsborrar och olika typer av pumpar. Arbetet/uppdraget utförs i alla 3 fallen i lokaler i Huddinge.

  Dina arbetsuppgifter som fordonsmekaniker kommer att innefatta övergripande service, underhåll samt reparationer av alla olika typer av bussmärken. Har du kunskap och erfarenhet av fordonsel samt kylteknik (AC) är det både en merit och fördel.

  Dina arbetsuppgifter som borrmekaniker kommer att innefatta övergripande service, underhåll samt reparationer av alla olika typer av geomaskiner. Har du kunskap och erfarenhet av fordonsel, hydraulik är det både en merit och fördel.

  Dina arbetsuppgifter som pumptekniker kommer att innefatta övergripande service, underhåll och reparationer av olika typer av vattenpumpar.

  För att du ska trivas på dessa uppdrag är det fördelaktigt om du är utbildad mekaniker/tekniker men vi förstår också att kunskap och erfarenhet kan komma från tidigare arbeten i liknade verksamheter. Har du erfarenhet och kunskap av fordonsel, kylteknik och hydraulik är det en stor fördel men inget krav.

  Omfattning/start: Uppdragsstart i dessa uppdrag är omgående och arbetstiden är förlagd på vardagar mellan 07:00-16:00. Vill du arbeta heltid som fordonsmekaniker så får du naturligtvis göra det, men uppdraget kan med fördel delas mellan två eller fler mekaniker! När det gäller borrmekaniker så är önskemålet från kunden arbete 1 till 2 dagar i veckan. Vad gäller uppdraget som pumptekniker så är arbetet förlagt efter behov som vid arbetstoppar, sjukdomar och semester.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Huddinge, Botkyrka, Salem
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Lager, logistik & industri Lagerpersonal, godshanteringMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan