Städning i Huddinge, Botkyrka, Salem

Funderar du på att anlita städhjälp till ditt hem i Huddinge, Botkyrka och Salem med omnejd?

Vi på Veteranpoolen har den kompetens du söker. I vår personalpool finner du den kunskap som krävs för alla slags jobb, små som stora projekt, både återkommande och enstaka tillfällen.
Önskar du en kontinuerlig städtjänst kan vi ordna så att samma veteran utför arbetet varje gång, så ofta du vill. Det säkerställer att arbetet blir utfört enligt dina önskemål.

Vi på Veteranpoolen använder oss endast av erfaren och kompetent arbetskraft. Våra veteraner erbjuder effektiv service och en flexibel tjänst som alltid anpassas efter dina behov och önskemål. Vi kan både storstäda och veckostäda hos dig.

Under våra veckostädningsuppdrag gör vi till exempel detta:

  • Dammtorkar hyllor och möbler
  • Dammsuger mattor och golv
  • Skurar golv
  • Putsar speglar
  • Tömmer sopor och skräpkorgar
  • Rengör badrum, toalett och handfat
  • Torkar av kylskåp och andra vitvaror

Fönsterputsning kan du boka separat hos oss.

För att anlita städning i Huddinge:

  • Ring vårt kontor på telefonnummer 08-711 96 00, eller fyll i webbformuläret här intill.
  • Berätta för oss om dina behov och hur stort ditt hus är för att ge oss en bild av vilka resurser det är som krävs.

Den veteran som vi sedan bedömt som bäst lämpad för just ditt uppdrag kommer att kontakta dig så att ni gemensamt kan göra upp en plan för hur arbetet skall läggas upp. Om du inte har det städmaterial som behövs hemma, eller om du är osäker på vad som behövs kan vi hjälpa till med råd och inköp om du så önskar. Berätta gärna för oss om det är något du saknar. Mer avancerade verktyg får du gärna hyra via oss på Veteranpoolen.

Vi gör en ungefärlig beräkning av tidsåtgången och kommer sedan att justera detta efter första städningen när vi vet hur lång tid det tar att städa hemma hos dig.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är samtliga pensionärer, antingen genom ålder eller avtal, som har fortsatt att arbeta för att de vill och kan. När de arbetar för Veteranpoolen fogar de själva över sin tid och väljer uppdrag baserat på tillgänglighet. När du anlitar din städservice från Veteranpoolen så vet du att du får kompetent och erfaren hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN