Målare i Huddinge, Botkyrka, Salem

Bor du i Huddinge, Botkyrka eller Salem med omnejd och är i behov av någon som kan måla åt dig? Då har du hamnat rätt. Veteranpoolen står i beredskap för att rycka ut till det jobb du vill ha utfört. Inget arbete är för litet eller för stort för oss. Vi ställer upp med målare som har erfarenhet och är professionella. Våra veteraner har vad som krävs för alla slags måleriarbeten. De är skickliga, kunniga och har lång erfarenhet. Varhelst du finns i Huddingeområdet kommer vi till dig och målar det som behövs.

Måleri kräver ofta ett ordentligt förarbete som att slipa, skrapa, putsa och tvätta. Oroa dig inte, vi ordnar det. Vi maskerar och skyddstäcker sådant som inte ska målas eller behöver skyddas från fläckar. Om du inte har allt material hemma, eller om du är osäker på vad som behövs kan vi hjälpa till med materialanskaffning. Våra målare använder gärna sin kunskap för att bistå dig med råd om vilka färger som är bäst och var du hittar de mest prisvärda penslarna.

Om måleriarbetet skall utföras på hög höjd kan vi vara behjälpliga i anskaffandet av byggställning eller arbetsplattform. Mer avancerade verktyg kan även hyras genom oss.

Mindre eller större arbeten som vi utför kan exempelvis innefatta målning av:

  • Ytterfasad
  • Fönsterkarmar och lister
  • Dörrar
  • Staket
  • Innertak
  • Panel
  • Innervägg
Så här gör du för att hyra måleri:
  • Använd vårt intresseformulär och lämna dina kontaktuppgifter, eller ring till vårt kontor på telefonnummer 08-711 96 00. Du kan också skicka e-post till oss.
  • Berätta för oss om arbetet du vill ha utfört. Vi vill veta lite om dess storlek och omfattning och om det kräver någon specialkompetens.

Ditt ärende behandlas skyndsamt. Vi undersöker vilka av våra veteraner som kan vara lämpliga för ditt projekt. Den utvalde målaren kontaktar sedan dig för att närmare gå igenom uppdraget tillsammans med dig. Ni bestämmer när och hur arbetet skall genomföras. En kostnadsberäkning upprättas vilken delges dig från vårt kontor och när alla är överens kan arbetet starta.

De veteraner vi har i Veteranpoolen i Huddinge, Botkyrka och Salem är alla pensionärer som önskat att fortsätta arbeta efter sin pensionering. Hos Veteranpoolen kan de själva foga över sin tid och välja ut de uppdrag de vill åta sig. Det betyder att du när du anlitar Veteranpoolens målare inte bara får kompetent och pålitlig hjälp, utan även motiverad sådan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN