Hemservice i Huddinge, Botkyrka, Salem

Letar ni efter erfaren och kompetent hemservice åt en äldre anhörig?

Vår vision på Veteranpoolen i Huddinge, Botkyrka och Salem är att äldre kan hjälpa äldre. Om en äldre familjemedlem är i behov av hemhjälp finns vi till för er. Vi erbjuder en flexibel tjänst och åtar oss alla sorters uppdrag. Det kan vara allt från tillfällig avlastning till ett återkommande schema.

Med vår hjälp kan vardagens tunga göromål i det egna hemmet bli lättare och färre för er äldre anhörige. Som familj vill man gärna finnas till hands och se till att den äldre får bo kvar i det egna hemmet så länge som möjligt, men det är ofta svårt att finnas till hands hela tiden. Veteranpoolens hemservice kan finnas där de dagar då ni inte kan det. Vi hjälper till med allt ifrån matinköp och lättare städning till gräsklippning och ledsagning på promenader. Ibland behövs bara någon som kokar kaffe, lyssnar och går med på promenader.

Vår service kan till exempel innebära att vi:

  • Utför sysslor i hemmet, som att städa, tvätta och stryka.
  • Handlar mat och lagar lunch.
  • Skjutsar till läkarbesök och ledsagar till apotek eller affär.
  • Skottar snö, vattnar blommor och byter glödlampor

Så här anlitar du enklast vår hemservice i Huddinge:

  • Kontakta oss via formuläret som du hittar här på hemsidan eller ring vårt kontor i Huddinge på 08-711 96 00. Du kan också kontakta oss via mail.
  • Beskriv uppdraget. Vi vill gärna veta vem den äldre anhörige är, och om denne har några särskilda behov eller intressen. Ju utförligare din beskrivning är desto lättare blir det för oss att hitta en veteran som passar perfekt.

För att och din familj ska känna sig trygga med veteranen får ni flera olika kandidater att välja mellan. När vi på Veteranpoolen väljer ut dessa prioriterar vi saker som gemensamma intressen, praktiska egenskaper och närhet till bostad. Det är du tillsammans med din familj som avgör i vilken utsträckning du behöver vår service. Våra veteraner kan alltid legitimera sig med en särskild legitimation som vi utfärdar när de kommer hem till er anhörige. Om ni anlitar vår hemservice för ett kontinuerligt uppdrag är det samma veteran som kommer varje gång, för att er bekvämlighets skull.

Vår personal arbetar med människans behov i första rummet. Veteranpoolen består av pensionärer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via Veteranpoolens hemservice för att de vill och kan. De disponerar över sin egen tid och behöver aldrig stressa vidare till nästa uppdrag. När du anlitar oss får du en pålitlig hemservice av hög kvalitet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN