Trädbeskärning i Huddinge, Botkyrka, Salem

För att få hjälp med att beskära dina träd är du varmt välkommen att vända dig till Veteranpoolen Huddinge, Botkyrka och Salem. Det går bra att nyttja av våra tjänster oavsett var i huddingeområdet du bor. Vi på Veteranpoolen Huddinge har både veteraner med en professionell bakgrund och de som på annat sätt har förskaffat sig stor kunskap om trädgårdsarbete. För att dina träd ska fortsätta att ge bra skördar är det nödvändigt att beskära dem. Det kommer också att göra dem till en prydnad för din trädgård. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Vi använder JAS-metoden

Vi på Veteranpoolen Huddinge, Botkyrka och Salem använder oss av JAS-metoden. JAS är en förkortning för de månader då det är bäst att beskära sina träd, vilka är juli, augusti och september. Traditionellt har det setts som vedertagen fakta att det är på vårvintern träden bör beskäras, men både erfarenhet och forskning har bevisat motsatsen. Det finns flera anledningar till att genomföra trädbeskärningen under sensommaren och hösten. Framförallt är det för att trädens snabba återhämtning under den här perioden minskar risken för problem i form av svårläkta sår. Om trädet skulle vara angripet av till exempel bladlöss går det bra att upptäcka det under JAS-månaderna och därmed kan våra veteraner behandla detta i tid.

Hur bokar du trädbeskärning i Huddinge, Botkyrka och Salem?

Du kan göra en intresseanmälan genom att fylla i formuläret på hemsidan. Då lovar vi att höra av oss så snart som möjligt. Alternativt kan du välja att ringa direkt till ditt lokalkontor.

För att arbetet ska bli korrekt utfört underlättar det om vi i förväg får veta vilken typ av träd du vill att vi beskär och hur många de är. Utifrån dina behov matchar vi sedan ihop dig med en lämplig person i Veteranpoolen. Den utvalda veteranen tar sedan kontakt med dig för att ni tillsammans ska kunna bestämma en lämplig tid för att beskära dina träd. Tala gärna om för oss om du inte har egna verktyg. Om det skulle vara fallet är det inga problem, för då tar veteranen med sig det som behövs.

Du kan använda RUT-avdraget

Vi har som mål att ge dig bästa tänkbara service. Därför hjälper vi dig gärna även med att göra ett RUT-avdrag för trädbeskärningen, som från och med augusti 2016 är RUT-berättigat. Veteranpoolen kan också stå för bortforslingen av avfallet, men den kostnaden är tyvärr inte RUT-berättigad för tillfället.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN