Gräsklippning i Huddinge, Botkyrka, Salem

Bor du i Huddinge, Botkyrka och Salem med omnejd och vill ha gräsklippning utfört?
Vi på Veteranpoolen hjälper dig med detta och allt annat arbete som kan förekomma i trädgården. Det kan gälla både tillfälliga projekt och återkommande uppdrag. De veteraner som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen har alla lång erfarenhet av trädgårdsarbete, både genom yrkesliv och livslångt fritidsintresse.

Veteranpoolen erbjuder flexibla, anpassade tjänster. Vi är lyhörda inför dina behov och önskemål och ser alltid till att du får precis rätt kompetens till dina trädgårdsarbeten. Oavsett om du behöver beskära träden, kratta bort alla löven i trädgården eller vill ha återkommande gräsklippning så kan vi ordna det. Anlitar du oss för återkommande uppdrag ser vi dessutom till att det är samma person som kommer till dig varje gång, för att säkerställa ett så gott resultat som möjligt.

Om du anlitar oss för gräsklippning får du gärna se till att du har en fungerande gräsklippare där hemma. Vi använder de redskap du har hemma när vi jobbar i din trädgård, men behöver du nya och vill ha inköpsråd och tips bistår vi gärna med vår kunskap. Mer avancerade verktyg kan också hyras genom Veteranpoolen. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Några exempel på de arbeten vi kan hjälpa till med:

  • Klippa gräs
  • Sätta plantor
  • Rensa ogräs
  • Kratta löv och grusgångar
  • Vattna och göda planteringar
  • Trimma häckar och buskage

Så här gör du för att boka gräsklippning via Veteranpoolen i Huddinge, Botkyrka och Salem

  • Fyll i den intresseanmälan som du ser här på hemsidan och låt oss återkomma till dig, eller ring vårt lokalkontor i Huddinge på 08-711 96 00 eller skicka e-post.
  • Berätta för oss om uppdraget. Vi vill veta hur stor din trädgård är, vad som behöver göras och om det är ett kontinuerligt uppdrag eller temporärt projekt.

När vi har hittat en profil som matchar dina behov och önskemål så kontaktar denne dig. Gemensamt gör ni upp en plan för hur arbetet skall gå till, denna får sedan tjäna som underlag för offerten som vi skickar till dig för godkännande. När du har gett ditt klartecken kan sedan arbetet påbörjas.

På Veteranpoolen värdesätter vi erfarenhet och gedigen kompetens, därför utgörs vår personalpool av pensionärer med långa yrkesliv bakom sig där de samlat på sig stor kunskap och skicklighet som de nu ställer till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN