Fönsterputs i Huddinge, Botkyrka, Salem

Bor du i Huddinge, Botkyrka och Salem med omnejd kan du få hjälp med fönsterputsning av oss på Veteranpoolen.

När du vill ha pålitlig service snabbt och effektivt ska du anlita oss på Veteranpoolen. Våra veteraner har alla lång erfarenhet och stor skicklighet att erbjuda inom sina respektive yrkesområden. Våra kunniga fönsterputsare tar sig an alla slags uppdrag, stora som små, och ser effektivt till att dina fönster blir rena oavsett storlek och antal.

God lokalkännedom främjar för ett gott resultat därför ser vi till att samma veteran kommer hel till dig varje gång om du vill ha hjälp med putsning kontinuerligt.
Vill du att vårt jobb ska gå ännu snabbare kan du förbereda genom att ta ned gardinerna och plocka bort prydnadssaker och blommor från fönsterbrädorna innan vi börjar putsa. Annars gör vi gärna detta åt dig.

Vi använder oss av de rengöringsmedel och det städmaterial som du har hemma när vi arbetar. Om du är osäker på vilken utrustning och material som behövs hjälper vi gärna till med inköpsråd. Mer avancerad utrustning kan dessutom hyras via oss om det behövs. Där en del fönster är svåråtkomliga kan vi även hjälpa dig att ordna med en byggställning om det inte redan finns en sådan hos dig. Vi arbetar inte på höjder som är högre än en trappstege kan nå.

För att lättast anlita fönsterputs i Huddinge:

  • Kontakta oss via vårt formulär här på hemsidan, eller ring kontoret på telefonnummer 08-711 96 00.
  • Lämna gärna uppgift om hur många fönster det gäller, storlek och om de är vändbara eller inte.

När vi hittat rätt veteran för jobbet kontaktar denne dig. Då kan ni gemensamt planera för uppdraget. Därefter kan vi göra en preliminär kostnadsberäkning som vårt kontor skickar till dig. Tänk på att du kan använda dig av RUT-avdraget när du anlitar våra tjänster. När du godkänt offerten kan arbetet börja på din signal.

Veteranpoolen består av avtals- och ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta efter pensionen för att de vill och kan. När de erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen kan de foga över sin egen tid och välja sina uppdrag själva. Det betyder att du när du anlitar oss på Veteranpoolen är garanterad kompetent och pålitlig service varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN