Barnvakt i Huddinge, Botkyrka, Salem

Bor ni i Huddinge, Botkyrka och Salem med omnejd och söker efter en pålitlig barnvakt?
Veteranpoolen i Huddinge har den hjälp ni behöver. Många av våra kunder upplever att våra veteraner fungerar som en extramormor eller farmor som alltid finns tillgänglig. Våra veteraner har alla stor erfarenhet av att arbeta inom barnomsorg och med barn; några har pedagogisk utbildning och andra har genom familjelivet fått stor vana genom att ta hand om sina egna barn och barnbarn.

Veteranpoolen erbjuder er familj en flexibel barnvaktsservice som utgår från era egna behov. Vi kan anlitas både vid enstaka tillfällen eller kontinuerligt. Det kan till exempel gälla en hel helgdag då ni föräldrar reser bort, någon kväll då ni måste jobba över eller skall gå på fest, eller ett par eftermiddagar varje vecka då någon måste skjutsa barnen till en fritidsaktivitet.

Veteranbarnvakten kan:

  • Passa barnen när du jobbar sent eller ska på bio med vännerna
  • Stötta dig i hemmet under vardag som helg
  • Hämta och lämna på skola/ förskola eller fritidsaktiviteter.
  • Laga mat
  • Hjälpa till med läxorna
  • Finnas tillgänglig under kvällar

För att få hjälp med barnpassning i Huddinge, Botkyrka och Salem:

  • Kontakt Veteranpoolen genom att fylla i den intresseanmälan som du ser här på hemsidan, eller ring vårt kontor i Huddinge på telefonnummer 08-711 96 00.
  • Berätta för oss om er familj. Vi behöver veta hur många barn det rör sig om, hur gamla de är och om de har några särskilda behov. Vi vill också gärna få reda på ungefär hur ofta ni behöver hjälp.

För att du och din familj ska känna er helt trygga med ert val av barnvakt får ni träffa flera passande kandidater innan ni bestämmer er. Om behovet är återkommande kommer samma barnvakt att komma varje gång ni anlitar oss. Veteranpoolen värderar personkemi, gemensam trivsel och närhet till bostad högt när kandidater väljs ut, för er bekvämlighets skull.

Veteranpoolen består av erfarna och kunniga veteraner inom många olika yrkeskategorier som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster även efter pensionering för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och väljer uppdrag baserat på tillgänglighet. Det betyder att den veteran som kommer till er familj har valt att finnas till hands för just er.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Huddinge, Botkyrka, Salem
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN