Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Jönköping

Behöver du tillfällig eller regelbunden tillsyn av din fastighet i Jönköping? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig! Vi har gedigen kunskap inom service och underhåll av bostäder och företagsfastigheter. Som ägare eller ansvarig för bostadsrättsförening kan du med fördel anlita oss då vår personal har lång erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare eller inom motsvarande befattning. Vi rycker ofta in hos bostadsföreningar eller företagsanläggningar både för kortare eller längre uppdrag.

Oavsett om du behöver täcka upp för sjukfrånvaro, semestrar eller annan ledighet kan vår personal hoppa in med kort varsel. Vi tar fram en lämplig kandidat med de eftersökta kvalifikationerna till just ditt uppdrag.

Några vanliga arbetsuppgifter som kan ingå i vår service:

  •  Hålla rent i trapphus och entré
  •  Städa soprum och tvättstuga
  •  Skotta snö
  •  Klippa gräs
  •  Vattna och rensa plantering och rabatt
  •  Utföra enklare reparationer och tekniskt underhåll
  •  Se till källare och vindsutrymmen
  •  Byta lampor

Veteranpoolen i Jönköping tar hand om alla slags serviceuppdrag för anläggningar eller fastigheter. Tillsynen kan ske över säsong eller året runt. Alla uppdrag är lika viktiga för oss, små eller stora. När du anlitar oss för återkommande uppdrag är det i regel samma veteran som utför arbetet regelbundet. God lokalkännedom är en förutsättning för bästa möjliga resultat.

För att enklast anlita fastighetsservice i Jönköping:

  • Kontakta oss på kontoret genom att ringa 036-71 13 37. Om det passar dig bättre kan du även fylla i kontaktformuläret på vår hemsida eller skicka e-post till jonkoping@veteranpoolen.se. Vi servar följande orter med fastighetsservice: Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö och Tranås.
  • Förklara vad du behöver hjälp med. Hur många fastigheter/anläggningar avses? Hur länge ska uppdraget pågå?

Vi matchar sedan dina behov med vår personalpool och utser en lämplig fastighetsskötare bland våra erfarna veteraner. Du blir sedan kontaktad av veteranen och tillsammans går ni igenom vad som ska göras. En offert skickas till dig som du får godkänna. När allt är klart påbörjar vi uppdraget.

Alla veteraner som arbetar för Veteranpoolen är alla avtals- eller ålderspensionärer och tar sig an uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse. Hos oss disponerar de själva över sin tid. Vi värdesätter att kunna erbjuda alla våra kunder engagerad och pålitlig fastighetsservice utförd av skickliga och motiverad personal.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN