Veteranpoolen Jönköping

Vi servar följande kommuner
 • Gränna
 • Habo
 • Hok
 • Huskvarna
 • Jönköping
 • Mullsjö
 • Sandhem
 • Skillingaryd
 • Vaggeryd
Adress :
Kungsängsvägen 27, 561 51, Huskvarna
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

 

 

 

Kontaktpersoner
Elinor Johansson
Elinor Johansson
Johanna Bergbom
Johanna Bergbom
Karl Bergbom
Karl Bergbom
Lediga jobb
 • Byggplåtslagare

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu en plåtslagare med erfarenhet

  Du jobbar med att tillverka och montera plåt på framförallt nyproduktion. Du får jobba dina flexibla arbetstider. Företaget är i behov av dig och dina kunskaper.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper? Du skall vara självgående och kunna lösa problem

  Vem trivs på Veteranpoolen? För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till? Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Erfaren serveringspersonal sökes till gemytlig restaurang!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som servitris/servitör på en gemytlig och trevlig restaurang belägen vid Södra Munksjön. Restaurangen har en passion för närproducerade, svenska råvaror och här vill man att maten ska vara både smakrik och vällagad. Som gäst här får man njuta av bra mat i en avslappnad miljö. 

  Mycket focus ligger just på gästens upplevelse och man vill kunna erbjuda något utöver det vanliga! Det är därför din roll som serveringspersonal blir så viktig! Du har en fallenhet och stark känsla för service och möter alltid gäster med ett leende på läpparna. Du är gästvänlig och trivs med den puls, fart och fläkt som ett uppdrag likt detta innebär. 

  I den här tjänsten får du med din tidigare skaffade erfarenhet får möjlighet att leverera service i toppklass och du kommer bidra till gästernas totalupplevelse av restaurangbesöket. 

  För att du ska trivas med den här tjänsten behöver du ha erfarenhet från liknade uppdrag sedan tidigare. Har du kunskap om, och är duktig på, vin så är det absolut något som kan komma väl till pass! 

  Omfattning/start: I den här tjänsten kan man välja om man helst önskar arbeta på vardagar över lunchen, mellan klockan 11:00-14:00 där det behöver en resurs. Kanske du hellre önskar vara på plats torsdag till lördag mellan 16:00-23:00 och då arbeta tillsammans med någon? Massor av möjligheter och nya erfarenheter väntar oavsett!

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Jobba extra i vårt härliga städlag!

  Nu söker vi dig som är pensionär, bor i Jönköping och vill jobba extra i vårt trevliga och kunniga städlag! Arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag men framförallt gäller det att hjälpa våra kunder i hemmet. Våra kunder är både äldre personer men även barnfamiljer som behöver lite avlastning för att få vardagen att gå ihop.

  Som medarbetare i vårt städlag arbetar du alltid tillsammans med en kollega. Ni utgår från kontoret och arbetar med återkommande kunder, vilket ger en extra trygghet.

  Hos Veteranpoolen får du nya utmaningar, trevliga kollegor och självklart en lön som sätter guldkant på tillvaron!

  Anmäl ditt intresse redan idag!

  Anmäl intresse
 • Lastbilschaufför med start omgående

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi en C chaufför med Yrkeskompetensbevis som skall köra lastbil på fasta turer med start omgående. Arbetstiderna är förlagd 06:00-14:30 Måndag-Fredag.

   

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?

  Du bör ha erfarenhet från branschen och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat

   

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Pensionerad automations,- eller industrielektriker som vill jobba extra? Toppen – låt oss skapa kontakt!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som automations,- eller industrielektriker. 

  Du kommer att arbeta med samtliga förekommande elarbeten inom industri, främst med service, reparation och underhåll av vår produktionsutrustning. Arbetsuppgifterna är som du vet varierande och kan innebära allt från förebyggande och akut underhåll, felsökning och löpande förbättringsarbete. Som automations/industrielektriker deltar du i stort sett i alla typer av projekt och underhåll på fabriken.

  För att du ska trivas på detta uppdrag har du en el-teknisk utbildning med inriktning mot industri, automation, styr- och reglerteknik alternativt elektriker eller annan bakgrund som bedöms likvärdig.

  Vi tror att du har: 

  • erfarenhet inom automatiserad processindustri avseende avhjälpande underhåll och förebyggande underhåll. 
  • utbildning inom Allen-Bradleys styrsystem där kunskap och erfarenhet av industriautomation och styr- och reglerteknik är meriterande.
  • kunskap i engelska i både tal och skrift.
  • B-körkort

  Du bör ha kunskaper inom el-schemaläsning, PLC-system, pneumatik och el-mekanisk utrustning och om du har erfarenhet av att ha arbetat som industrielektriker inom produktion, är detta meriterande.

  Omfattning/start: Du får i den här tjänsten möjlighet att jobba precis så mycket du vill! Önskat startdatum i slutet på april 2022. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Pensionär – jobba extra i vårt trädgårdsteam!

  Nu söker vi dig som är pensionär och vill jobba extra i ett av våra populära trädgårdsteam! Du bemannar en av våra fullutrustade trädgårdsbilar, och tillsammans med erfarna kollegor hjälper du våra kunder med till exempel gräs- och häckklippning, trädbeskärning och lövkrattning.

  Du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet inom trädgård, men får gärna vara trädgårdsintresserad och beredd att hugga i när det behövs.

  Hos oss väljer du själv i vilken omfattning du vill jobba, du är självklart försäkrad och får lön som sätter guldkant på vardagen.

  Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse så ringer vi dig!

  Anmäl intresse
 • Prestigelös och initiativrik fastighetsskötare sökes till roligt extrajobb!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som fastighetsskötare! 

  Du får i din roll som fastighetsskötare möjlighet att kavla upp ärmarna och ge kundens fastighet både kärlek och omtanke. 

  Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefattar både inom,- samt utomhusskötsel. Högt och lågt är din gebit och du har en förmåga att se vad som behöver göras utan att någon säger till dig. När dagens sysslor är klara är det med största sannolikhet även du som ordnar med fredagsfika innan det är dags för helg. För sånt ligger lite i din natur!  

  För att du ska trivas på detta uppdrag har du med största sannolikhet haft ett likande arbete tidigare i ditt yrkesliv. Har du dessutom kunskaper inom el så är det meriterande, men absolut inget krav. 

  Omfattning/start: Du arbetar 1-2 dagar i veckan och arbetstiderna är både flexibla och varierande. Start i mitten av april. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Senior lastbilsmekaniker som är sugen på att jobba extra sökes!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som lastbilsmekaniker. 

  I rollen kommer du, kort och gott, utföra service och reparationer av lastbilar. Du får möjlighet att både arbeta självständigt och tillsammans med kollegor. Men att reparera lastbilar kräver sin karl/kvinna. Vi vet att det är lättare sagt än gjort! 

  Så, för att du ska komma till din rätt och trivas på det här uppdraget tror vi att du är utbildad mekaniker och har minst 5 års erfarenhet. Du måste inneha ett giltigt B-körkort och det är såklart meriterande om du även har C, D och/eller E körkort. 

  Om du trivs med jobbet som mekaniker och även gillar att ha direktkundkontakt där du bygger långsiktiga kundrelationer – då är detta verkligen ett jobb för dig! 


  Omfattning/start: Vill du, så får du arbeta så mycket du vill! Kanske känner du någon lastbilsmekaniker som också är intresserad – då kan ni med fördel dela på tjänstens alla timmar! Start i slutet på april. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Senior processoperatör sökes till flexibelt extrajobb!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som processoperatör. I arbetet kommer du att sköta driften utav en maskin som tillverkar specialpapper till industrin. 

  Du får möjlighet att arbeta i skift med varierande arbetstider – allt enligt överenskommelse och samråd mellan kund och dig som kandidat. Behovet görs gällande när verksamhetens specialmaskin är i bruk, dvs ca 10-20 dagar i månaden. 

  För att du ska trivas på detta uppdrag tror vi att du har tidigare erfarenhet och arbetat som just processoperatör. Du har kunskap om produktion och industri och om du tidigare har jobbat inom pappersindustri så är det meriterande men inte något krav. 

  Omfattning/start: Extra vid behov då maskinen körs, ca 10-20 dagar i månaden. Flexibla arbetstider enligt överenskommelse! 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker dig som vill jobba extra med hemstäd

  Är du pensionär och bor i Jönköpings län? Våra kunder söker dig!

  Våra allt från äldre personer till barnfamiljer – men de har en sak gemensamt. De söker en trygg, erfaren person som kan hjälpa till med vardagssysslorna i hemmet. Ofta handlar det om hjälp med städning eller fönsterputs, men det kan även handla om barnpassning eller andra tjänster.

  Om hjälp i hemmet

  Ingen tidigare erfarenhet av t.ex. lokalvård krävs, men det är önskvärt att du som arbetar med hjälp i hemmet är noggrann, lyhörd och positiv. Du blir en viktig och uppskattad del av våra kunders vardag, arbetar självständigt och har stora möjligheter att styra över din egen tid.

  Vem trivs här För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, trygg och lösningsfokuserad. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 45 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor

  Som medarbetare hos Veteranpoolen jobbar du på dina egna villkor. Det innebär att du själv bestämmer när, och hur mycket, du vill jobba. Du blir en del av ett härligt gäng, får nya erfarenheter, en lön som sätter guldkant på tillvaron och du är självklart försäkrad. Vi har även lönegaranti, vilket innebär att du får ut din lön även om din kund av någon anledning inte betalar sin faktura.

  Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

   

  Anmäl intresse
 • Vi söker fastighetsskötare till härlig tjänst över sommaren!

  För kunds räkning söker vi nu dig som gillar att vara utomhus i den friska luften och vill jobba extra som fastighetsskötare. 

  Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande där du självständigt arbetar för att hålla ordning och reda, främst när det kommer till fastigheternas yttermiljö. Du kommer bland annat att klippa gräs – både med vanlig gräsklippare samt med åkgräsklippare. Du rensar och ser efter rabatter och buskar så att det är fint och prydligt. 

  Viss rondering av fastigheter kommer också att ingå i dina dagliga arbetsuppgifter för att säkerställa och kontrollera att allt fungerar som det ska! 

  För att du ska trivas på detta uppdrag tror vi att du är en positiv, god och glad person som gillar att vara utomhus och påta och greja! Du gillar när det är ordning och reda och är inte rädd för att kavla upp ärmarna om och när det behövs. Du kommer att behöva B körkort i tjänsten. 

  Omfattning/start: Uppdraget startar relativt omgående och du arbetar vardagar mellan klockan 07.00-16.00 fram tills slutet på sommaren. Om du har någon härlig veteran-poolare som skulle passa i rollen så kan ni med fördel dela på uppdraget! Kul va?! 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker goa och glada Lokalvårdare

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som lokalvårdare tillsammans med likasinnade människor. Du kommer få jobba på Skandinaviens ledande campingkedja. Verksamheten finns på över 55 destinationer och erbjuder tusentals campingtomter, stugor och massor av glädje. 

  Vi söker glada och engagerade personer som genuint är intresserade av att göra ett bra jobb. Du gillar att skapa ordning och reda och har ett öga för detaljer. Du ska vara noggrann, driftig och se lösningar istället för hinder. Dina arbetsuppgifter är städning av campingens servicehus. 

  Ingen yrkeserfarenhet krävs. 

  Vi söker ca 5-6 personer som delar på arbetet mellan mån-sön. 
  Arbetet utförs mellan 7-13 av 2 personer varje dag, v.25-v.33.

  Omfattning/start: 6 juni

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Är du sugen på ett härligt sommarjobb som parkarbetare?

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som parkarbetare i Habo!

  Dina sysslor kommer att vara omväxlande där dina arbetsdagar bland annat kommer att innefatta skötsel och vattning av planteringar och träd. Till din hjälp kommer du ha sommarjobbare och ni kommer säkerställa att omgivningarna är rena, prydliga och omhändertagna. 

  För uppdraget kommer erfarenhet av att köra hjullastare vara nödvändigt. Därför behöver du ha ett förarbevis. 

  Vi tror att du kommer att trivas på detta uppdrag om du gillar att vara utomhus i friska luften, uppskattar ordning och reda och är en glad och social person. 

  Omfattning/start: Uppdraget startar den 1:a juni och du arbetar 3 dagar i veckan mellan 07-16 under sommaren. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Jönköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstäd
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan