Veteranpoolen Jönköping

Vi servar följande kommuner
 • Gränna
 • Habo
 • Hok
 • Huskvarna
 • Jönköping
 • Mullsjö
 • Sandhem
 • Skillingaryd
 • Vaggeryd
Adress :
Kungsängsvägen 27, 561 51, Huskvarna
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

 

 

 

Kontaktpersoner
Elinor Johansson
Elinor Johansson (föräldraledig)
Johanna Bergbom
Johanna Bergbom
Karl Bergbom
Karl Bergbom
Charlotte Dambergs
Charlotte Dambergs
Lediga jobb
 • Byggplåtslagare

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu en plåtslagare med erfarenhet

  Du jobbar med att tillverka och montera plåt på framförallt nyproduktion. Du får jobba dina flexibla arbetstider. Företaget är i behov av dig och dina kunskaper.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper? Du skall vara självgående och kunna lösa problem

  Vem trivs på Veteranpoolen? För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till? Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Jobba extra i vårt härliga städlag!

  Nu söker vi dig som är pensionär, bor i Jönköping och vill jobba extra i vårt trevliga och kunniga städlag! Arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag men framförallt gäller det att hjälpa våra kunder i hemmet. Våra kunder är både äldre personer men även barnfamiljer som behöver lite avlastning för att få vardagen att gå ihop.

  Som medarbetare i vårt städlag arbetar du alltid tillsammans med en kollega. Ni utgår från kontoret och arbetar med återkommande kunder, vilket ger en extra trygghet.

  Hos Veteranpoolen får du nya utmaningar, trevliga kollegor och självklart en lön som sätter guldkant på tillvaron!

  Anmäl ditt intresse redan idag!

  Anmäl intresse
 • Lastbilschaufför med start omgående

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi en C chaufför med Yrkeskompetensbevis som skall köra lastbil på fasta turer med start omgående. Arbetstiderna är förlagd 06:00-14:30 Måndag-Fredag.

   

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?

  Du bör ha erfarenhet från branschen och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat

   

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Pensionär – jobba extra i vårt trädgårdsteam!

  Nu söker vi dig som är pensionär och vill jobba extra i ett av våra populära trädgårdsteam! Du bemannar en av våra fullutrustade trädgårdsbilar, och tillsammans med erfarna kollegor hjälper du våra kunder med till exempel gräs- och häckklippning, trädbeskärning och lövkrattning.

  Du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet inom trädgård, men får gärna vara trädgårdsintresserad och beredd att hugga i när det behövs.

  Hos oss väljer du själv i vilken omfattning du vill jobba, du är självklart försäkrad och får lön som sätter guldkant på vardagen.

  Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse så ringer vi dig!

  Anmäl intresse
 • Vi söker dig som vill jobba extra med hemstäd

  Är du pensionär och bor i Jönköpings län? Våra kunder söker dig!

  Våra allt från äldre personer till barnfamiljer – men de har en sak gemensamt. De söker en trygg, erfaren person som kan hjälpa till med vardagssysslorna i hemmet. Ofta handlar det om hjälp med städning eller fönsterputs, men det kan även handla om barnpassning eller andra tjänster.

  Om hjälp i hemmet

  Ingen tidigare erfarenhet av t.ex. lokalvård krävs, men det är önskvärt att du som arbetar med hjälp i hemmet är noggrann, lyhörd och positiv. Du blir en viktig och uppskattad del av våra kunders vardag, arbetar självständigt och har stora möjligheter att styra över din egen tid.

  Vem trivs här För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, trygg och lösningsfokuserad. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 45 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor

  Som medarbetare hos Veteranpoolen jobbar du på dina egna villkor. Det innebär att du själv bestämmer när, och hur mycket, du vill jobba. Du blir en del av ett härligt gäng, får nya erfarenheter, en lön som sätter guldkant på tillvaron och du är självklart försäkrad. Vi har även lönegaranti, vilket innebär att du får ut din lön även om din kund av någon anledning inte betalar sin faktura.

  Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

   

  Anmäl intresse
 • Vi söker en administratör till privat vårdcentral

  Till vår kund som är en privat vårdcentral som jobbar med utredningar inom psykisk ohälsa söker vi nu dig som vill jobba extra som vårdadministratör.

  Som vårdadministratör i detta uppdrag kommer du jobba med att skriva och sköta hanteringen av patientjournaler. Efter att en patient har besökt vårdcentralen dokumenteras och diagnosklassificeras besöket. Vårdadministratören transkriberar det läkaren sagt via digital diktering. Det som skrivits ska sedan godkännas av läkaren/vårdgivaren.  

  För att trivas i denna roll krävs att du har lätt för att samarbeta och jobba strukturerat. Vi tror att du har jobbat som administratör tidigare, du är duktig på att lyssna, summera och transkribera. Har du jobbat som vårdadministratör och kan vårdfacktermer är det ett stort plus men inget krav. 

  Omfattning/start: Uppdragsstart under oktober, ca 10-20 timmar i veckan minst fram till 31december men det finns chans till förlängning. Det finns möjlighet att jobba delvis på distans.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Jönköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstäd
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan