Veteranpoolen Jönköping

Vi servar följande kommuner
 • Gränna
 • Habo
 • Hok
 • Huskvarna
 • Jönköping
 • Mullsjö
 • Sandhem
 • Skillingaryd
 • Vaggeryd
Adress :
Kungsängsvägen 27, 561 51, Huskvarna
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Elinor Johansson
Elinor Johansson
Johanna Bergbom
Johanna Bergbom
Karl Bergbom
Karl Bergbom
Charlotte Dambergs
Charlotte Dambergs
Lediga jobb
 • Erfaren mättekniker/mätingenjör till ledande företag!

  Nu har du en fantastiskt möjligt att förlänga eller kanske förverkliga din karriär som mättekniker/mätingenjör. Företaget du kommer bli en del av är idag en ledande aktör inom flera produktsegment för skogs-, park- och trädgårdsskötsel och fortsätter att satsa på innovationer som skapar nya lösningar och produkter för deras kunder. 

  Det mättekniska teamet, som du kommer bli en central del av, supportar hela företaget med kompetens relaterad till mätning och kalibrering. Bland annat jobbar man nära de olika utvecklingsavdelningarna vid framtagning av nya produkter, ansvarar för mätutrustning i produktion och deltar i förbättringsprojekt och kvalitetsutredningar.

  Idag arbetar dom med ett flertal olika mätmetoder, alltifrån enklare handmätning till koordinatmätmaskiner och 3D-scanning samt bidrar med kompetens vid konstruktionsgenomgångar och ritningsgranskningar. Jobbet innebär mycket varierande arbetsuppgifter då man jobbar med en bred variation av komponenter.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Programmering och mätning i mätutrustning
  • Medverka som expert i mätteknik och geometrisäkring vid ritningsgranskningar
  • Utveckla och optimera metoder samt utrustning för mätning, kalibrering      och analys
  • Driva mättekniska projekt, till exempel inköp av ny mätutrustning
  • Support till produktionspersonal

  För tjänsten krävs goda kunskaper i mätteknik och flerårig erfarenhet av mätning. Kunskaper om 3D scanning och CAD är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av en eller flera av nedanstående programvaror:

  • PC-DMIS
  • Calypso
  • Polyworks
  • GOM Inspect
  • MarWin

  Om du är en noggrann och analytisk problemlösare som tycker om att själv prioritera och planera din dag kan vi erbjuda ett arbete med stor variation på mätuppdrag, allt från gjutgods till små plastdetaljer, samt att lösa problem i en grupp av experter.

  Omfattning/start: Uppdragsstart är omgående eller enligt överenskommelse. Omfattningen på uppdraget är 50% med möjlighet till 100%. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Kom och kör lastbil hos oss!

  Nu söker vi dig som saknar livet på vägarna och det sociala till diverse uppdrag som lastbilschaufför i Jönköping. Vi har ett flertal förfrågningar från kunder inom olika branscher som söker dig som gått i pension men med viljan att fortsätta arbeta extra, fast på dina villkor! 

  Arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar beroende på uppdrag och möjlighet att anpassa såväl omfattning som arbetstider är möjligt. Krav för att vara aktuell för något av uppdragen är

  • Yrkeserfarenhet som lastbilschaufför
  • C-eller CE körkort

   Giltigt YKB är starkt meriterande, men går eventuellt att förnyas via oss. 

  Omfattning/start: Arbetstider & omfattning varierar beroende på uppdrag men vi söker dig som är intresserad av såväl heltid som deltid. Uppdragen startar i mitten på maj. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 11000 anställda och finns på 62 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Anmäl intresse
 • Meningsfullt uppdrag i Ryfors!

  Vi söker dig som önskar arbeta extra under sommaren på ett behandlingsboende i Ryfors. 

  Arbetet innebär att vara närvarande på behandlingshemmet och delta i samtal i grupp eller enskilt med de boende. Vi söker personer som är tillgängliga både dag- och nattetid, då arbetet kan inkludera både dagtids- och sovande/vakna nattskift.

  Utbildning och Erfarenhet:
  Vi prioriterar livserfarenhet och personlighet framför formell utbildning. Erfarenhet av att arbeta med missbrukare eller inom socialtjänsten är meriterande, liksom en socionomutbildning. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse av att kommunicera och stödja människor i deras resa mot förändring.

  Behov och Startdatum: Vi har ett särskilt behov av personal under semesterperioden vecka 27-32, men även behov före och efter dessa veckor i samband med sjukdom eller ledighet.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Pensionerad målare som vill jobba extra sökes

  Uppdrag 
  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande hantverksuppdrag och behöver utöka vår pool med målare. Vi har idag väldigt många nöjda kunder framförallt på privatsidan men även företag börjar kontakta oss. Vi utför bland annat uppdrag inom altanbygge, ombyggnationer, renovering, målning, enklare VVS och el-jobb både utom- och inomhus.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Du bör ha erfarenhet från målaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Kan du även tapetsera är det positivt. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat. B-körkort är ett krav då vi måste kunna ta oss till kunderna. 

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Pensionerad snickare som vill jobba extra sökes

  Uppdrag
  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande hantverksuppdrag och behöver utöka vår pool med snickare. Vi har idag väldigt många nöjda kunder framförallt på privatsidan men även företag börjar kontakta oss. Vi utför bland annat uppdrag inom altanbygge, ombyggnationer, renovering, målning, enklare VVS och el-jobb både utom- och inomhus.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Du bör ha erfarenhet från hantverkaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du kan lite av varje och gillar att fixa, ordna, laga och köpa in nödvändigt material. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat. B-körkort är ett krav då vi måste kunna ta oss till kunderna. Önskvärt är om du tidigare jobbat som anställd eller konsult inom bygg/hantverk.

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Skicklig mekaniker till meckigt uppdrag!

  Har du ett stort maskinintresse, söker efter ett nytt uppdrag och skulle tycka det var trevligt med ett extra klirr i kassan? Perfekt, då är detta uppdrag för dig! 

  Vi söker nu efter 2 mekaniker som ska hjälpa ett lokalt företag i Mullsjö med underhåll och service av maskiner i produktion. Företaget arbetar med livsmedelsförpackningar i plast och ingår i en stor global koncern. 

  I arbetsuppgifterna ingår bland annat att byta olja och oljefilter på deras formsprutningsmaskiner. Då det är tunga maskiner och trångt på sina håll är det därför viktigt med god fysik och att man inte räds för att bli skitig under naglarna.

  Så vem är du? Vi söker efter en erfaren mekaniker och tror att du har erfarenhet som gör dig till en skicklig mekare. Du kanske tidigare har arbetat som bilmekaniker eller har erfarenhet av industrimaskiner. I övrigt ska du vara händig och veta hur man hanterar en skruvdragare och skiftnycklar.

  Omfattning/start: Arbetstiderna är vardagar 7-16 med start i mitten på mars och löper ca 10 veckor. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Jönköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstäd
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan