Städning i Jönköping

Du som behöver hjälp med städning i Jönköping kan med fördel vända dig till oss på Veteranpoolen! Vi städar alla slags bostäder i Jönköping med omnejd. Vi erbjuder allt från vår- och höststädning men även regelbundna städningar enligt schema och behov. Alla sorters städuppdrag är välkomna, stora som små.

Våra serviceinriktade veteraner har både gedigen kunskap inom och erfarenhet av lokalvård. Som kund är det du som bestämmer omfattning och intervall på tjänsten du beställer. Vi anpassar oss efter din aktuella situation och önskemål.

Detta gör vi under våra veckouppdrag:

  •  Dammar och dammtorkar möbler och hyllor
  •  Dammsuger golv och mattor
  •  Våttorkar golv
  •  Rengör vitvaror in- och utvändigt
  •  Tömmer sopor
  •  Städar badrum och toalettutrymmen
  •  Putsar speglar
  •  Torkar av köksluckor och bänkar

Fönsterputsning kan utföras som separat uppdrag. Du kan välja att lägga till det varje gång vi städar eller endast vid särskilda tillfällen.

Så här går det till när du anlitar städning hos Veteranpoolen i Jönköping:

  • Ring oss på kontoret pǻ telefon 036-71 13 37. Du kan även använda dig av intresseformuläret på vår hemsida, eller skicka mail till oss på jonkoping@veteranpoolen.se. Vi servar följande orter: Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö och Tranås.
  • För att vi ska kunna göra en kvalificerad bedömning behöver vi veta lite om vad du vill ha ut av städningen. Hur ofta vill du ha städat? Hur många rum rör det sig om?

Det är även bra om du kontrollerar att all utrustning finns och fungerar. Finns dammsugare? Har du övriga redskap som mopp och skurhink? Finns rengöringsartiklar? Om något behöver kompletteras kan vi i så fall komma med experttips och råd om var du hittar materialet, eller hjälpa dig med inköpen vid behov.

En veteran som befinns passande för uppdraget kontaktar dig strax efter vårt samtal och så går ni tillsammans igenom arbetet och den tid det uppskattningsvis kan ta. Innebär städningen återkommande tillfällen kan samma person komma hem till dig och utföra arbetet varje gång.

Ä även om vi har en uppfattning om hur lång tid det kan tänkas ta att städa ett normalstort hem är det först efter första städningen som vi vet säkert hur lång tid det tar att städa hos just dig. Detta innebär att vi lämnar en preliminär offert till en början. Efter slutförd städning preciseras denna. En inte helt oviktig del att väga in i kostnaden är att du kan få RUT-avdrag för städningen.

Veteranpoolen består av erfarna pensionärer med långa, aktiva yrkesliv bakom sig. Alla jobbar på sina egna villkor och väljer själva de uppdrag de vill åta sig och i vilken omfattning. De har massor av kompetens, kunskap och erfarenhet som nu står till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN