Flyttstädning i Jönköping

Har det blivit dags att flytta? Härligt! Lägg då tiden på att fixa i ordning ditt nya hem, och oss sköta den tråkiga flyttstädningen i bostaden du lämnar! Veteranpoolen hjälper kunder över hela Jönköpings län med flyttstädning, låt våra erfarna veteraner underlätta arbetet för dig.

Så går en flyttstädning i Jönköping till:

Flyttstädningar kan självklart se lite olika ut, beroende på vilken bostad det är som ska städas. Vi anpassar städningen efter bostadens förutsättningar och dina önskemål. För att garantera att du som kund blir nöjd med arbetet avslutar vi alltid våra flyttstädningar med en besiktning, där du får godkänna det arbete som utförts.

Flyttstädningen startar när bostaden är helt tömd på lösöre. För att arbetet ska gå snabbt och smidigt finns det vissa förberedelser som du kan hjälpa till med.

Om det till exempel finns kyl och frys får du gärna dra fram och frosta av dessa. Dra även fram spisen, så att vi enkelt kan rengöra utrymmet bakom. Montera även ner fläktfiltret, så att vi kan rengöra i köksfläkten.

Har du ett badkar kan du förbereda genom att ta bort fronten, samt överse att golvbrunnar går enkelt att öppna och rengöra.

Så bokar du flyttstädning i Jönköpings län

Du bokar flyttstädning i tre enkla steg:

  1. Fyll i en intresseanmälan här på hemsidan eller ring oss på telefonnummer 036-71 13 37. Du kan även maila jonkoping@veteranpoolen.se.
  2. Vi bestämmer en tid där en av våra kontorsansvariga besöker den bostad som ska flyttstädas. Efter besöket får du en prisuppskattning.
  3. Om priset känns bra bestämmer vi ett datum för arbetet. Innan vi lämnar bostaden besiktar du arbetet. Om något behöver åtgärdas gör vi detta omgående.  På fakturan är RUT-avdraget redan gjort. Snabbt, effektivt och enkelt.

Veteranpoolen Jönköping servar hela Jönköpings län, inklusive: Aneby, Gränna, Habo, Hok, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sandhem, Skillingaryd, Tranås, Vaggeryd, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Mariannelund, Anderstorp, Gislaved, Gnosjö, Sävsjö, Skillingaryd, Smålandsstenar, Vaggeryd

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Flyttstädning Flyttstädning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN