Barnvakt i Jönköping

Bor ni i Jönköping och behöver hjälp från en kompetent barnvakt ibland?
Vi på Veteranpoolen i Jönköping kan då ställa upp för dig. Oss kan ni tryggt anlita för att ta hand om era barn både med kortare varsel vid enstaka tillfällen, då ni måste arbeta över eller skall på fest, och regelbundet om barnen behöver hämtas på dagis eller skjutsas till fritidsaktiviteter vissa eftermiddagar varje vecka, till exempel.
Våra veteraner har lång livserfarenhet och mycket god vana att ta hand om barn. En del har arbetat som pedagoger inom barnomsorgen, andra har gedigen erfarenhet från det egna familjelivet med både barn och barnbarn.
Vi anpassar vår tjänst efter er familjs unika behov.

Vi kan till exempel:

  •  Skjutsa till och från fritidsaktiviteter
  •  Laga mat
  •  Hjälpa till med läxorna
  •  Finnas till hands kvällar och helger
  •  Hämta och lämna på skola och dagis

Så här enkelt kan du anlita barnpassning i Jönköping:

  • Använd dig av kontaktformuläret på vår hemsida eller skicka e-post till jonkoping@veteranpoolen.se. Du kan givetvis också ringa till oss på kontoret på telefonnummer 036-71 13 37.
  • Berätta för oss vad det är du behöver hjälp med. Är det en punktinsats eller en återkommande tjänst? Hur många barn rör det sig om? Hur gamla är de och vad är deras intressen? Vi vill också gärna veta om barnen har några särskilda behov.

Det viktigaste är att barn och veteran trivs ihop. Veteranpoolen i Jönköping tar fram personer med adekvat kompetens efter era önskemål så att ni i familjen kan avgöra vem som fungerar bäst för er innan uppdraget startar. Gäller uppdraget flera tillfällen är det viktigt att samma veteran anlitas fortlöpande.

När ni bestämt er för en veteran blir ni kontaktade av denne och sedan går ni tillsammans igenom uppdraget. Efter det skickar vi en offert till er för godkännande.

Visste du att våra underlag ger möjlighet till så kallat RUT-avdrag? Kostnader för passning av barn faller inom ramen för reglerna till skattereduktion.

Våra veteranbarnvakter är personer som har lång erfarenhet av barnpassning. Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som valt att erbjuda sina tjänster via oss på Veteranpoolen även efter pensionen. De disponerar över sin egen tid och väljer själva ut sina uppdrag. När du anlitar vår service kan du alltså vara säker på att få hjälp av en pålitlig och engagerad barnvakt.

Från vårt kontor i Jönköping servar vi följande orter: Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö och Tranås.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN