Trädbeskärning i Jönköping

Vill du ha hjälp med trädbeskärning i Jönköping med omnejd? Du som bor i Jönköpings län kan vända dig till oss på Veteranpoolen i Jönköping som gärna står till din tjänst. Våra veteraner har lång erfarenhet av trädbeskärning och ser till att arbetet blir ordenligt utfört. Att beskära träden är viktigt för att de ska fortsätta bära frukt och samtidigt vara en prydnad för din trädgård.

Trädbeskärning i Jönköping – JAS eller vårvinter?

Det är viktigt att ta hänsyn till väder och vind när man beskär träd och buskar. Olika träd ska beskäras vid olika tidpunkter. Två säsonger är särskilt vanliga – vårvintern och JAS-perioden.

vårvintern är det lämpligt att beskära till exempel äppel- och päronträd. En fördel med tidig beskärning är att det är lättare att få en bra överblick över alla grenar när det inte är några löv i vägen. Det går bra att beskära träden fram tills att saven börjar stiga.

JAS står för juli, augusti och september. Under sensommaren och hösten är trädens återväxt fortfarande bra och medför mindre risk för att trädet ska skadas vid beskärningen. På sommaren är det också betydligt lättare att se om träden har bladlöss och annan ohyra som behöver åtgärdas.

Så här bokar du trädbeskärning genom Veteranpoolen:

Fyll enkelt i en intresseanmälan här på vår hemsida så hör vi av oss till dig. Klicka här eller fyll i ditt postnummer i toppen på sidan för att komma vidare. Du kan även ringa oss på: 036-71 13 37

Vi kan lättare hjälpa dig om du berättar lite om uppdraget, till exempel hur många träd du vill att vi ska beskära samt vilket sort det är. Vi matchar sedan ihop dig med en veteran som kommer att kontakta dig. Tillsammans kommer ni överens om en lämplig dag och tid att utföra uppdraget. Om du inte har egna verktyg är det inga problem eftersom veteranen då tar med egna, bara du talar om det i förväg.

Använd RUT-avdraget

Vi är måna om att du ska vara nöjd med vår service och det gäller även när det kommer till det ekonomiska. Vi hjälper dig därför med att göra RUT-avdrag, vilket sedan augusti 2016 även omfattar trädbeskärning. Våra veteraner kan också hjälpa dig med att forsla bort avfallet efter trädbeskärningen. Dock kan du inte göra RUT-avdrag just bortforslingen.

Du kan lugnt anlita oss på Veteranpoolen i Jönköping och känna dig trygg med att du blir nöjd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN