Trädbeskärning i Jönköping

Vill du ha hjälp med trädbeskärning i Jönköping med omnejd? Du som bor i Jönköping, Huskvarna eller Norra Hammar kan vända dig till oss på Veteranpoolen i Jönköping som gärna står till din tjänst. På Veteranpoolen har vi tillgång till såväl professionella yrkesmän som veteraner som har förskaffat sig sina kunskaper genom lång erfarenhet av trädbeskärning och annat inom trädgårdsarbete. Att beskära träden är viktigt för att de ska fortsätta bära bra frukt och samtidigt vara en prydnad för din trädgård.

Trädbeskärning efter JAS-metoden

På Veteranpoolen använder vi oss av något som kallas JAS-metoden. JAS står för juli, augusti och september. Länge ansågs det vara bäst att beskära träd på vårvintern, men forskning och erfarenhet har visat att det inte stämmer. Under sensommaren och hösten är trädens återväxt fortfarande bra och det medför mycket mindre risk för att de ska skadas. På sommaren är det också betydligt lättare att se om träden har bladlöss och annan ohyra och kan då klippa bort dem i tid.

Så här bokar du trädbeskärning genom Veteranpoolen:

Fyll enkelt i en intresseanmälan här på vår hemsida så hör vi av oss till dig, eller ring oss på ditt lokala kontor i Jönköping.

Vi kan lättare hjälpa dig om du berättar lite om uppdraget, till exempel hur många träd du vill att vi ska beskära samt vilket sort det är. Vi matchar sedan ihop dig med en veteran som kommer att kontakta dig. Tillsammans kommer ni överens om en lämplig dag och tid att utföra uppdraget. Om du inte har egna verktyg är det inga problem eftersom veteranen då tar med egna, bara du talar om det i förväg.

Använd RUT-avdraget

Vi är måna om att du ska vara nöjd med vår service och det gäller även när det kommer till det ekonomiska. Vi hjälper dig därför med att göra RUT-avdrag, vilket sedan augusti 2016 även omfattar trädbeskärning. Våra veteraner kan också hjälpa dig med att forsla bort avfallet efterträdbeskärningen. Dock kan du inte göra RUT-avdrag just bortforslingen.

Du kan lugnt anlita oss på Veteranpoolen i Jönköping och känna dig trygg med att du blir nöjd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN