Hemservice i Jönköping

För dig som har en äldre anhörig eller släkting boende i Jönköping med omnejd som behöver hjälp i hemmet finns Veteranpoolens hemservice i Jönköping.
Vi finns till för olika situationer, både enstaka tillfällen och långsiktig daglig hjälp i hemmet. Veteranpoolens personal består av veteraner med lång livserfarenhet. Många har tidigare arbetat inom vården medan andra har erhållit en känsla för service och god omsorg på annat sätt.

Många äldre finner att vardagens enklaste bestyr i ett eget hem blir allt svårare med tiden. Samtidigt kan ni som släktingar och familjemedlemmar ha svårt att finnas till hands hela tiden och kunna ge den vardagliga hjälp som behövs. Det gäller särskilt om ni bor en bit bort eller har ett arbete att sköta. Vi inom Veteranpoolen i Jönköping kan hjälpa er att hjälpa er äldre anhörige och komma till undsättning närhelst insatser behövs. Hos oss hittar du lösningen på din situation, även om den äldre kanske bara behöver skjuts till läkaren eller ledsagning någon gång ibland.

Exempel på saker som vi kan hjälpa er äldre anhörige med:

  • Enklare sysslor i hemmet; städa, tvätta, handla och laga mat
  • Skjutsa till möten och aktiviteter; vi kan även motivera den äldre till anpassad fysisk aktivitet om det behövs
  • Ledsaga och följa med ut på promenader och till affär och apotek
  • Praktiska uppgifter som att skotta snö och sanda uppfarten, klippa gräsmattan och byta glödlampor

Gör så här för att enklast anlita hemservice i Jönköping:

  • Du är välkommen att ringa till oss på Veteranpoolen Jönköping på telefonnummer 036-71 13 37. Du kan också fylla i den intresseanmälan som du hittar på vår hemsida eller skicka ett mail till jonkoping@veteranpoolen.se så återkommer vi till dig.
  • Berätta för oss om uppdraget. Beskriv den äldres behov och situation och uppge ungefär hur ofta och med vad denne behöver hjälp och om det finns några särskilda önskemål på kompetens eller egenskaper hos veteranen som utför hemservicen.

Vi matchar sedan vår pool med din önskemål och ger förslag på några olika veteraner som kan vara lämpliga för ditt uppdrag. För att det ska kännas bra för er får ni träffa dessa personer innan ni bestämmer er för någon som passar. Det är viktigt med ömsesidig trivsel och att personkemin stämmer, särskilt om uppdraget ska pågå under en längre period då vi försöker att se till att samma veteran kommer varje gång.
Tillsammans med veteranen gör ni sedan en noggrann genomgång av vilka uppgifterna är och hur behovet ser ut över tid. Du får sedan ett kostnadsförslag av oss som du får godkänna. När allt är klart kan uppdraget påbörjas.

Vi servar Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö och Tranås med hemservice.

Hemservice faller inom begreppet hushållsnära tjänster och genom ett underlag från oss kan ni bli berättigade till ett avdrag i deklarationen enligt RUT-avdraget.

Hos oss på Veteranpoolen har alla veteraner lång livserfarenhet och levererar trygg och pålitlig service. Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. Därför kan du vara förvissad om att du får engagerad hjälp hos oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN