Gräsklippning i Jönköping

Veteranpoolen i Jönköpingsområdet erbjuder service inom allt trädgårdsrelaterat arbete, till exempel gräsklippning. Våra skickliga veteraner har lång erfarenhet av trädgårdsarbete och kan både göra punktinsatser vid enstaka tillfällen, som att beskära träd, och erbjuda regelbunden service, som att klippa din gräsmatta. Har du bara en liten täppa? Inga problem för oss. Trädgården kan vara hur stor eller liten som helst.

Vill du ha återkommande service ser vi till att samma veteran återkommer till dig varje gång och utför arbetet, för att arbetet skall bli så bra som möjligt.

Här några av de arbeten vi kan utföra åt dig:

  •  Klippa häckar och buskar
  •  Sköta om gångar
  •  Lägga nytt grus
  •  Rensa ogräs i rabatter
  •  Gräva om komposten
  •  Sköta bevattning och gödsla
  •  Beskär träd

Att kontakta oss angående trädgårdsarbete är enkelt:

  • Gör en intresseanmälan genom formuläret på vår hemsida, eller ring kontoret telefon 036-71 13 37. Du kan också maila oss på jonkoping@veteranpoolen.se så återkommer vi till dig.
  • Beskriv ditt uppdrag. Vi vill gärna veta hur stor din trädgård är, hur ofta du behöver hjälp och om det är några specialkunskaper som krävs.

Vi tar sedan fram en passande kompetens för det arbete du behöver hjälp med. Du blir sedan kontaktad av veteranen och ni stämmer av arbetsuppgifter, går igenom om alla redskap finns och om de fungerar. Därefter erhåller du en offert. Behöver något köpas in löser vi detta på din begäran. Vi kan även bistå med vår kunskap om du behöver inköpstips och råd. Sedan kan vi börja arbeta i din trädgård. Tänk på att du även kan använda RUT-avdraget till många av våra tjänster.

Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt arbeta även efter pensionen för att de kan och vill. De väljer själva vilka uppdrag de vill ta och i vilken omfattning. Veteranerna på Veteranpoolen är mycket uppskattade av våra kunder för sin mångåriga erfarenhet och den pålitliga service de erbjuder.

Veteranpoolen i Jönköping servar Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö och Tranås med gräsklippning och övriga trädgårdsrelaterade tjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN