Målare i Jönköping

Du som behöver hjälp med måleri i Jönköpingsområdet kan med fördel vända dig till Veteranpoolen i Jönköping. Det kan röra sig om vilken typ av måleriarbete som helst, både ommålning och nya projekt. Veteranpoolens medlemmar har all den erfarenhet som krävs för att utföra ditt uppdrag. Oavsett om det är ett litet arbete eller ett mer krävande, har vi de resurser som erfordras.

Vi tar hand om allt förarbete som att spackla, slipa och målartvätta och lägger ut skyddspapper över sådant som inte ska fläckas ner. När det gäller ommålning ser vi till att underlaget blir klart för ny färgpåstrykning. Om du inte har nödvändiga verktyg eller är osäker på vad som behövs, kan vi hjälpa dig med råd och även inköp vid behov. Det gäller alla sorters målerimaterial från pensel och färg till maskeringstejp.

Tänk på att en byggställning behövs för arbeten som ska utföras på högre höjd. Har du inte redan en sådan kan vi hjälpa till att hyra en åt dig.

Tidigare har vi till exempel målat:

  •  Inner- och ytterväggar
  •  Fönster och fönsterbleck
  •  Plåttak
  •  Paneler och lister
  •  Skåpsluckor
  •  Innertak och golv

Du kan anlita Veteranpoolensmålare genom att:

  • Fylla i och skicka kontaktformuläret på vår hemsida och låt oss återkomma till dig.
  • Ringa vårt lokalkontor på telefonnummer 036-71 13 37 eller skicka e-post till jonkoping@veteranpoolen.se.

Lämna sedan en ungefärlig beskrivning av det arbete som behöver utföras.
Vi skapar oss då en bild av dina behov som vi matchar mot Veteranpoolens resurspool och utser en målare som befinns särskilt lämplig för ditt uppdrag. Målaren tar sedan kontakt med dig för att stämma av uppdragets omfattning och längd. När detta är gjort kommer du att erhålla en offert. När vi kommit överens kan arbetet sättas igång.

Värt att veta är att våra veteraner är pensionärer som fortsatt att arbeta för att de vill och kan. De väljer själva vilka uppdrag de vill jobba med. Veteranpoolen består av personer med lång livserfarenhet och yrkesvana. En unik och gedigen kompetens som nu kommer dig väl till pass.

Veteranpoolen Jönköping servar Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö och Tranås med måleritjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN