Fönsterputs i Jönköping

Bor du i Jönköping och behöver få dina fönster putsade? Då kan du med fördel vända dig till oss på Veteranpoolen och vår erfarna personal. Vi har gedigen kunskap om hur fönstren putsas på bästa sätt, tack vare våra många år i yrkeslivet. Lämna ditt uppdrag till oss och det blir utfört till din belåtenhet. Alla uppdrag är lika viktiga för oss, stora som små.

För att arbetet ska utföras så effektivt som möjligt kan det vara bra att göra vissa förberedelser innan vi börjar. Har du tid och möjlighet, ta gärna bort blommor, eventuella prydnadssaker samt gardinerna som kan vara i vägen innan vi kommer hem till dig. Annars hjälper vi gärna till med det också.

Innan vår veteran kommer hem till dig får du gärna kontrollera att all nödvändig utrustning för fönsterputsning finns hemma, det gäller även putsmedel. Är du osäker på vad som kan behövas kan vi bistå med expertråd och även hjälpa till med inköpen om så behövs.

Det finns möjlighet att hyra mer avancerad utrustning via Veteranpoolen och det kan även inkludera trappstege eller byggställning om dina fönster sitter högt upp eller är svårtillgängliga.

Gör så här för att lättast anlita fönsterputs i Jönköping:

  • Du kan nå oss på kontoret på telefonnummer 036-71 13 37. Det går även bra att använda kontaktformuläret på vår hemsida, eller skicka e-post till jonkoping@veteranpoolen.se. I dessa fall återkommer vi till dig.
  • Det är bra om du då kan ge oss en enkel beskrivning av dina fönster, deras storlek och om de är vändbara eller inte. Vi vill även veta hur många de är. Då kan vi göra en ungefärlig bedömning av arbetets omfattning.

Den veteran som får uppdraget kontaktar dig för avstämning. Ni går igenom vad som behövs göras och hur lång tid det kan beräknas ta. Du får sedan en offert på uppdraget och när vi är överens är allt klart att köra igång.

Veteranpoolen Jönköping erbjuder fönsterputsning inom följande orter: Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö och Tranås.

En extra fördel är möjligheten till RUT-avdrag. Fönsterputs är en av de tjänster som inberäknas i reglerna för skattereduktion.

Personalen som ingår i Veteranpoolen Jönköping har fortsatt att erbjuda sina tjänster via oss även efter pensionen. Våra medlemmar väljer själva vilka uppdrag de vill jobba med och i vilken omfattning. Den kunskap, tid och erfarenhet som de erbjuder genom sina tjänster uppskattas av många av våra kunder. Samma förmån står nu även till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN