Snickare i Jönköping

Har du ett snickeriarbete som behöver utföras i Jönköping kan du vända dig till oss på Veteranpoolen i Jönköping!
Vi åtar oss både stora arbeten lika väl som det lilla enkla. Våra snickare har många års kunskap som professionella snickare eller lång vana av att snickra på sina egna villor eller fritidshus. Alla uppdrag är lika viktiga för oss, stora som små. Den snickare du anlitar har alltid den erfarenhet och kompetens som krävs för att kunna genomföra just ditt arbete.

Uppdraget kan innefatta alla steg i arbetsprocessen. Har du kontrollerat så att du har alla verktyg och att de fungerar? Annars kan vi hjälpa till med råd och inköp av lämpligt material. Vi kan även vara behjälpliga vid transport av virke samt städa och ställa i ordning efter utfört arbete. Våra veteraner har kunskaper inom alla områden och vet vilka typer av material som lämpar sig bäst och var man hittar dem billigast.

Behöver du hjälp med konstruktion och planering för ny- eller ombyggnad? Det fixar vår snickare!

Om arbetet skall ske på hög höjd kan detta vara nödvändigt med en byggnadsställning. Har du ingen hjälper vi till att skaffa en sådan. Mer avancerade verktyg kan också hyras genom oss.

Här följer ett urval av snickeriarbeten som Veteranpoolen brukar utföra:

  •  Bygga altan eller veranda
  •  Sätta upp ny fasadpanel
  •  Ersätta ett förfallet staket
  •  Tilläggsisolera
  •  Byta fönster
  •  Sätta in garderober
  •  Byta ett trappräcke
  •  Inreda källare

För att enklast anlita snickare hos Veteranpoolen i Jönköping:

  • Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret som du hittar på vår hemsida.
  • Eller ring vårt kontor på telefon 036-71 13 37. Du kan också skicka e-post till oss på jonkoping@veteranpoolen.se. Vi servar: Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Nässjö och Tranås.

Berätta sedan kortfattat om det arbete som behöver utföras hemma hos dig.
Utifrån din beskrivning av uppdraget kan vi ta fram den snickare som är mest lämplig för arbetet. Sedan tar vi kontakt med dig för att lista upp vad som behövs göras och beräkna kostnader. Du får en offert som du får ta ställning till. När alla parter är överens är vi redo att börja.

Alla medarbetare på Veteranpoolen i Jönköping är pensionerade yrkesmän. De har valt att förlänga sin yrkesverksamma bana och väljer därför själva de uppdrag de vill jobba med och i vilken omfattning. Veteranernas erfarenhet, kompetens och framför allt tid står nu till ditt förfogande. Hos oss får du alltid kompetent och pålitlig hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Jönköping
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN