Gräsklippning i Karlstad

Karlstads veteranpool kan erbjuda ett par erfarna, gröna händer om du behöver hjälp med trädgårdsarbetet. Oavsett om det handlar om allt du inte hinner med att göra själv på regelbunden basis, trimning av buskar eller en riktig vårstädning så kan våra kunniga veteraner finnas till hands med sin mångåriga erfarenhet som de förvärvat dels genom eget intresse och dels genom ett tidigare yrkesliv.

När du anlitar Veteranpoolen vet du att du får kompetent och engagerad hjälp varje gång då våra veteraner som passerat pensionsåldern fortsatt att arbeta för att de kan och vill, inte för att de måste. För de flesta av trädgårdstjänsterna är det möjligt att utnyttja RUT-avdraget, alltså en skattereduktion. Listan nedan beskriver några av de tjänster som vi kan utföra, både vid enstaka tillfällen och för löpande vecko- eller månadsuppdrag:

  • Klippa gräs
  • Kratta grusgångar
  • Kratta och forsla bort höstlöv
  • Klippa buskar samt trimma häckar
  • Rensa ogräs i planteringar och rabatter
  • Höst- och vårstäda trädgården

Så här gör du för att kontakta Karlstads veteranpool:

Om du inte vill använda dig av vår intresseanmälan som vi har här på hemsidan kan du nå oss per telefon och e-post på vårt kontor i Karlstad. Du når oss på telefonnummer 054-86 02 20 och vi har öppet vardagar mellan 9.00 och 17.00.

I samband med kontakten ser vill vi gärna att du informerar oss om det aktuella uppdraget så att vi kan skapa oss en bild av vem av Karlstadveteranerna som skulle passa för just ditt uppdrag. När vi hittat en passande kompetens bland våra resurser tar denne kontakt med dig. Tillsammans lägger ni upp en plan för uppdraget. Se gärna till att du har de redskap och det material som behövs för att kunna utföra uppdraget då vi i första hand bistår med arbetskraften, men vi kan givetvis även hjälpa till att införskaffa material om det behövs.

Vi servar följande orter med gräsklippning och andra trädgårdstjänster från vårt kontor i Karlstad: Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Säffle, Skåre, Skattkärr, Skoghall och Sunne.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN