Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Köping

Letar du efter fastighetsservice i Köping? Vi på Veteranpoolen kan hjälpa dig att finna kompetenta och sakkunniga personer som kan hjälpa till med fastighetsskötsel. Oavsett om det gäller fastighetsägare eller bostadsföreningar så kan vi stötta er med fastighetsunderhåll och -service.

Via oss kan du snabbt få hjälp med vaktmästeritjänster, oavsett om det handlar om mindre eller större arbeten. Vi kan erbjuda dig löpande fastighetsförvaltning, oavsett om det handlar om företag eller inte. Vi hjälper även när ordinarie personal är ledig och under större renoveringsarbeten om så skulle behövas. Våra vaktmästare och snickare har många år av arbetslivserfarenhet, och deras kompetens och kunskap kan man endast få från ett långt arbetsliv.

I vår tjänst fastighetsservice i Köping ingår följande:

 • Trappstäd
  Vi på Veteranpoolen hjälper ditt företag eller BRF med den trappstädning som behövs för att hålla trapphusen rena och fina. Våra kompetenta veteraner erbjuder trappstädning av hög nivå och du kan känna dig trygg när du anlitar oss.
 • Trädgårdsarbete
  Vi kan hjälpa dig med den trädgårdsskötsel som behövs, oavsett om det handlar om privata hus eller om en BRF. Behöver du hjälp med att klippa gräset, rensa rabatterna, trimma häckar eller beskära träd? Vi har resurser i vår pool som passar dina behov.
 • Städning
  Städning av trapphus, sopprum och andra allmänna utrymmen. Hos oss kan ni hitta kompetenta veteraner som vet precis hur man håller ett område skinande rent.
 • Vicevärd
  Anlita oss för uthyrning av vicevärd. Vi ser till att hitta rätt personal oavsett hur dina behov ser ut.

Så här anlitar du Veteranpoolen för fastighetsservice

Du kan antingen göra en intresseanmälan genom att fylla i enkäten här på sidan eller så kan du kontakta oss genom att ringa ditt lokala kontor i Köping på telefon 0221-771077. Om du föredrar att maila är det förstås möjligt till koping@veteranpoolen.se. Berätta lite mer om själva uppdraget så att vi lättare kan finna rätt personer som kan hjälpa dig. Är det snabb fastighetsservice, större fastighetsunderhåll eller kanske löpande fastighetsförvaltning det handlar om? Berätta det för oss. Om uppdraget är löpande ska vi försöka se till att det är samma person som kommer varje gång. Vi är här för att matcha era behov med våra resurser.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Köping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN