Veteranpoolen Köping

Vi servar följande kommuner
 • Arboga
 • Hallstahammar
 • Köping
 • Kungsör
 • Skinnskatteberg
 • Surahammar
Adress :
Ängsgärdsgatan 10, 721 30, Västerås
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Jon Henriksson
Jon Henriksson
Kerstin Anefall
Kerstin Anefall
Lediga jobb
 • Har du snickar- eller målarglädjen kvar?

  Passionerade snickare & målare

  Vi har fortsatt hög efterfrågan på våra snickeri- samt måleritjänster och söker efter dig som vill styra din egen tid och använda din yrkesstolthet hos våra kunder inom ditt hantverksområde.

  – Vi har varierande uppgifter, ofta lite mindre projekt hos våra trevliga privatkunder, företag eller föreningar.

  – Hantverksbil, maskiner och verktyg för uppdragen står till ditt förfogande.

  – Du väljer själv vilka typ av projekt som är intressanta och passar dig i tid.

  – Lokalkontoret har vi i Västerås men kunder och veteraner har vi i hela Västmanland så ofta sker projekten i din direkta närhet.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?

  Vi söker dig som är självgående och trivs att på egen hand planera projekt och sedan utför arbetet självständigt eller tillsammans i team om uppdraget så kräver.

  Vi på lokalkontoret sköter offerter, fakturahantering osv och du står för hantverket.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Snacka jobb med oss i Västerås

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
 • Utvändig renhållning för pigga pensionärer

  Nu söker vi några pigga pensionärer som vill dela på ett uppdrag där vi gör nytta på en handelsfastighet i Köping.

  I det här specifika uppdraget tömmer vi soptunnor samt plockar skräp runt fastigheten på för närvarande lördagar, söndagar och röda dagar.

  För att passa in på uppdraget tror vi att du är morgonpigg och ordningssam.

  Uppdraget kräver ingen tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel.

  Arbetspassen pågår normalt cirka 2-3h/tillfälle.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull social och kulturell upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Yrkeschaufför med C-kort till familjeägt åkeri

  Vill du att vardagen ska rulla på vägarna igen? Nu har du som tidigare jobbat som yrkeschaufför chansen till ett trevligt extrajobb.
  Till vår kund som är ett mindre familjeägt åkeri med modern maskinpark i Västerås söker vi nu dig som vill jobba extra som yrkeschaufför.

  Uppdraget innefattar körning av lastbil med transport av sopor och byggavfall.
  För att kunna utföra detta arbete ska du ha YKB kort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av transporter med liftdumper eller lastväxlarflak men det är inget krav.

  Omfattning/start: Omgående start.
  Arbetet sker vardagar mellan 07-16 och tjänsten är på 100%.
  Uppdraget går bra att dela på flera veteraner.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Köping
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Butik och handel Butik och handel
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administration
IT & teknik IT och teknik
Försäljning & kundtjänst Säljare
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan