Veteranpoolen Köping

Vi servar följande kommuner
 • Arboga
 • Hallstahammar
 • Köping
 • Kungsör
 • Skinnskatteberg
 • Surahammar
Adress :
Tallmätargatan 1C, 721 34 , Västerås
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Jon Henriksson
Jon Henriksson
Kerstin Anefall
Kerstin Anefall
Lediga jobb
 • Erfaren löneadministratör sökes till Sveriges största dagligvaruhandlare!

  Löneavdelningen på Sveriges största dagligvaruhandlare sitter i centrala Västerås med fina lokaler och härliga medarbetare. Här hanteras lön och personalärenden åt entrepenörer runt om i Sverige samt företagets egna anställda och nu har du chansen att vara med och bidra med din erfarenhet och kompetens!

  Arbetsuppgifter: Vi söker en löneadministratör som kommer att hantera och registrera ärenden inom lön, intyg och avtal. Vår kund arbetar med nio olika kollektivavtal och främst med Detaljhandelsavtalet. Du kommer arbeta i ett team som tillsammans stöttar organisationen i hela landet och säkerställa att allt sker i enlighet med gällande bestämmelser och föreskrifter.

  Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

  • Registrering av löner och förmåner.
  • Hantering av personalintyg och avtalsdokument.
  • Säkerställa att löneutbetalningar sker korrekt och i tid.
  • Kommunikation med andra avdelningar och medarbetare vid behov.

  Kvalifikationer: Vi söker dig med erfarenhet av löneadministration, gärna från en större organisation, och med vana av olika digitala system. Har du tidigare jobbat i HR-Plus så är det meriterande men inget krav. Du bör vara bekant med olika avtal och ha kunskap om arbetsrättsliga frågor. Som person är du social, strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi uppskattar din förmåga att hantera ärenden digitalt och via telefon åt organisationen med din utmärkta kommunikationsförmågor.

  Omfattning/start: Uppdraget kommer ske både planerat samt vid behov som ersättare vid ledighet och sjukfrånvaro.

   


  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Har du snickar- eller målarglädjen kvar?

  Passionerade snickare & målare

  Vi har fortsatt hög efterfrågan på våra snickeri- samt måleritjänster och söker efter dig som vill styra din egen tid och använda din yrkesstolthet hos våra kunder inom ditt hantverksområde.

  – Vi har varierande uppgifter, ofta lite mindre projekt hos våra trevliga privatkunder, företag eller föreningar.

  – Hantverksbil, maskiner och verktyg för uppdragen står till ditt förfogande.

  – Du väljer själv vilka typ av projekt som är intressanta och passar dig i tid.

  – Lokalkontoret har vi i Västerås men kunder och veteraner har vi i hela Västmanland så ofta sker projekten i din direkta närhet.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?

  Vi söker dig som är självgående och trivs att på egen hand planera projekt och sedan utför arbetet självständigt eller tillsammans i team om uppdraget så kräver.

  Vi på lokalkontoret sköter offerter, fakturahantering osv och du står för hantverket.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Köping
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Butik och handel Butik och handel
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administration
IT & teknik IT och teknik
Försäljning & kundtjänst Säljare
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan