Gräsklippning i Västerås

Behöver du hjälp med gräsklippning eller annat arbete i din trädgård i Västerås finns vi på Veteranpoolen här för dig. Våra skickliga veteraner kan ta hand om din trädgård.
Här finns veteraner med lång erfarenhet av trädgårdsarbete och de kan hjälpa dig med att helt och hållet ta över trädgårdsskötseln eller bara göra de punktinsatser du vill ha. Löpande arbeten kan gälla komplett trädgårdsunderhåll av gräsmatta, fruktträd, buskar och planteringar vid återkommande tillfällen. Vi kan också komma ut till dig vid enstaka tillfällen och beskära dina träd eller fräsa upp ett potatisland.

Exempel på arbeten som vi utför åt våra kunder:

  • Klipper gräset
  • Rensar ogräs i rabatter och planteringar
  • Sätter plantor
  • Beskär träd
  • Krattar löv
  • Trimmar buskar

När vi arbetar hos dig använder vi de verktyg som du tillhandahåller för arbetet. Se därför gärna till att du har en välfungerande gräsklippare innan vi kommer hem till dig. Skulle något behöva kompletteras eller om du vill ha goda råd inför inköp så kan vi vara behjälpliga med vår kunskap på området om vi informeras om detta i god tid.

Lätt att anlita Veteranpoolens trädgårdsmästare

När du vill anlita oss är det bara att fylla i intresseanmälan på hemsidan eller kontakta vårt lokala kontor. Du ger oss en uppfattning om uppdragets art och omfattning så matchar vi det mot en lämplig veteran. Veteranen kontaktar dig snart så att ni tillsammans kan gå igenom arbetets uppläggning. Påfallande ofta är en sådan tidig kontakt nyttig på så sätt att veteranen med sin erfarenhet kan ge råd och tips om det lämpligaste upplägget av arbetet.
Alla våra veteraner är pensionärer med hög kompetens inom sina respektive områden. Veteranen väljer själv ut sina uppdrag baserat på intresse och tillgänglighet. Du kan alltså anlita oss tryggt förvissad om att du får service av någon som valt att engagera sig i just ditt uppdrag. Veteranpoolens medarbetare är uppskattade av alla våra kunder för sin pålitlighet och sin noggrannhet.
Vi servar: Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN