Veteranpoolen Västerås

Vi servar följande kommuner och orter:
 • Västerås
 • Köping
 • Kungsör
 • Arboga
 • Hallstahammar
 • Surahammar
Adress :
Tallmätargatan 1C, 721 34 , Västerås
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Jon Henriksson
Jon Henriksson
Kerstin Anefall
Kerstin Anefall
Lediga jobb
 • Vill du jobba extra som gårdskarl? Då har vi ett kanonjobb till dig!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som gårdskarl 

  Du kommer att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Du kommer till ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget för jaget!

  Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande där du bland annat kommer hålla ordning och reda på kundens industritomt. Du kommer hjälpa till med sortering och sköta balpressen. 

  Har du tidigare erfarenhet av liknande uppdrag är det meriterande men viktigast är att du har god fysik och är en trevlig prick med ett gott bemötande.

  För att du ska trivas på detta uppdrag är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du behöver B-körkort på det här uppdraget, det är nämligen ett krav. 

  Omfattning/start: Arbetstiderna är fördelade på vardagar mellan 07.00-11.00 med start den 7:de juni. Önskar du dela detta uppdrag med en veteran-poolare går det alldeles utmärkt! 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser mycket framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Västerås
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan