Målare i Västerås

Behöver du hjälp att måla om hemma?
Målarna som arbetar för Veteranpoolen i Västerås har kompetens för både stora och små projekt. Har du ”tummen mitt i handen” men ändå vill göra en insats själv hjälper vi dig med en assisterande veteran. För större åtgärder kan vi sätta in ytterst kompetenta målare med ett helt livs erfarenhet av måleri.

Vi har kompetens för och kan jobba med alla sorters måleri, vi kan bland annat måla:

  • Fasad och ytterpanel
  • Lister och fönsterkarmar
  • Innerväggar
  • Garage och uthus
  • Dörrar
  • Golv och innertak

De flesta tycker att det viktiga förarbetet är drygt och tråkigt. Vi ordnar detta med glatt humör. Vi spacklar och slipar och skyddar ytor som inte skall målas.
Se gärna till att material och rätt verktyg finns på plats hemma hos dig när vi kommer. Om du är osäker vad gäller material eller annat kan vi stå till tjänst med goda råd. Vi kan även sköta inköpen åt dig om det avtalas på förhand. Mer avancerade verktyg kan hyras genom oss, och krävs en byggnadsställning för säkert arbete på hög höjd kan vi ordna det.
De flesta hushållsnära tjänster kan du få så kallat ROT-avdrag för. Observera också att arbetsgivaravgiften är lägre för våra veteraner och att våra priser därför blir klart konkurrenskraftiga.

Enkelt att anlita målarhjälp via Veteranpoolen

Du kan antingen fylla i intresseanmälan eller ringa till vårt lokala kontor. Vi behöver en kort beskrivning av uppdraget så att vi kan matcha det med rätt kompetens i vår resurspool. Ni träffas sedan och bestämmer upplägget av uppdraget. En sådan tidig kontakt kan ofta vara värdefull genom att veteranen med sin erfarenhet redan kan ge tips och råd.
I Veteranpoolen engagerar vi pensionerade yrkesmän, specialister och andra kunniga. Här arbetar veteranerna med stort engagemang och väljer själva de uppdrag de vill ta sig an. Det betyder att du när du anlitar Veteranpoolen, är garanterad engagerad hjälp utförd av en erfaren veteran.
Vi servar: Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN