Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Västerås

Veteranpoolen är den självklara partnern för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar runt om i Västerås med omnejd.
Genom vår samlade kompetens inom fastighetssektorn är vi framgångsrika när det gäller både löpande fastighetsunderhåll och punktinsatser. Vi kan gå in som semestervikarier och ersättare vid ordinarie personals sjukfrånvaro, men vi kan också anlitas under stora renoveringsprojekt då ni behöver en extra arbetsinsats.
Oavsett vad du behöver hjälp med eller när så har vi de rätta resurserna hos oss på Veteranpoolen. Vi erbjuder framförallt en flexibel tjänst som kan anpassas efter era specifika behov. Berätta för oss om fastigheten har några särskilda underhållsbehov eller om fastighetsskötaren bör ha någon särskild kvalifikation eller kompetens, såsom mer djupgående kunskaper om reparationsarbeten eller körkort med en behörighet utöver B-nivå.

Exempel på arbetsuppgifter som vi kan sköta: 

  • Hålla rent i trapphus och entré
  • Städa soprum och tvättstuga
  • Sköta om trädgården: klippa gräs, skotta snö, sanda uppfart, rensa rabatter
  • Utföra lättare reparationer och tekniskt underhåll
Kontakta oss för fastighetsservice

Fyll i blanketten för intresseanmälan som du hittar på vår hemsida. Du kan också kontakta vårt lokala kontor genom att skicka e-post eller ringa. Vi behöver få information om din fastighets storlek och särskilda underhållsbehov. Vilka arbetsuppgifter kommer vår veteran att ta hand om?
Utifrån informationen vi får av dig skapar vi en behovsbild och försöker leta fram en matchande profil bland våra fastighetsskötare. Handlar det om ett löpande uppdrag ser vi till att samma veteran handhar det under löptiden. Vid eventuell sjuk- eller annan frånvaro har vi alltid en ersättare red för att säkerställa kontinuiteten.
Veteranpoolens tjänster utförs av erfarna före detta yrkesmän som gått i pension med en önskan om att fortsätta kunna erbjuda sin kompetens och sitt kunnande genom god service. Hos Veteranpoolen bestämmer de själva sina arbetsvillkor och sin tillgänglighet, de väljer dessutom själva ut sina uppdrag vilket säkerställer kvaliteten på tjänsten då du alltid kan vara säker på att fastighetsskötaren som kommer till dig valt att engagera sig i just ditt uppdrag.
Vi servar: Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN