Fönsterputs i Västerås

För dig som är boende i Västerås med omnejd och vill ha dina fönster putsade finns Veteranpoolens tjänster tillgängliga.
Veteranerna som arbetar med fönsterputsning hos oss är både erfarna och skickliga. Även om inte alla våra fönsterputsare har professionell bakgrund inom yrket använder de beprövad teknik och är mycket noggranna. De är dessutom flexibla och kan anpassa sina tjänster efter dina behov, du kan anlita Veteranpoolen för både stora och små uppdrag, kontinuerligt såväl som tillfälligt.
Vi använder de redskap som du har hemma när vi arbetar men ibland händer det att man måste komplettera. Vi hjälper då gärna till med inköpsråd, eller utför inköpen åt dig om det behövs. Mer avancerade redskap kan också hyras genom oss.
Något som underlättar och snabbar på vårt arbete är om du själv tar bort blomkrukor, gardiner och eventulla andra föremål som finns vid fönstren innan vårt besök. Vi gör givetvis gärna detta åt dig.

Kontakta oss för fönsterputsningstjänster i Västerås

Fyll i enkäten för intresseanmälan som du hittar på vår hemsida så återkommer vi till dig, eller kontakta vårt lokala kontor via telefon eller e-post. Berätta för oss om uppdraget. Vi behöver veta hur många fönster som skall putsas, om de är vändbara, deras storlek och hur många glas de har. Vi är också noga med säkerheten, de fönster som skall putsas måste kunna nås med en vanlig trappstege.
Veteranpoolen Västerås servar Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm med fönsterputsning.
Veteranerna i Veteranpoolen ställer lång erfarenhet, noggrannhet och all sin samlade kunskap till ditt förfogande som kund. De är alla pensionärer som efter ett långt yrkesliv valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster genom oss på Veteranpoolen. Alla har möjlighet att välja sina egna uppdrag vilket innebär att vi kan erbjuda tjänster som utförs med ett stort engagemang. Våra veteraner är mycket uppskattade bland våra kunder för sin pålitlighet och motivation.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN