Städning i Västerås

Behöver du städhjälp i Västerås?
Veteranpoolen har skickliga lokalvårdare till ditt förfogande. De har kanske inte alltid arbetat professionellt med städning förut, men de har lång erfarenhet och kan utnyttja praktiska husmorsknep för att få ett fullgott städresultat. Vi ser till att samma veteran kommer till dig varje gång om du vill ha återkommande service. Du bestämmer själv uppdragens längd och kontinuitet. Vi anpassar tjänsten efter dina behov. Det innebär att du även kan anlita oss för tillfällig städning, exempelvis storstädning.

Exempel på vad vi gör under ett vanligt veckostädningsuppdrag:

  • Dammsuger golv och mattor
  • Skurar
  • Dammtorkar hyllor och möbler
  • Städar badrum och toaletter
  • Torkar av köksinredning och vitvaror
  • Putsar speglar
  • Tömmer papperskorgar

Kontrollera gärna så att du har nödvändig städutrustning hemma innan vi kommer för att utföra arbetet. En fungerande dammsugare är viktigt att ha, till exempel. Om du behöver komplettera din städutrustning hjälper vi din gärna genom att tipsa om var du hittar de mest prisvärda redskapen, men vi kan också utföra inköpen åt dig vid behov om detta avtalas på förhand.

Så här beställer du städning i Västerås genom Veteranpoolen

Fyll i enkäten för intresseanmälan på vår hemsida, eller kontakta vårt lokala kontor och berätta om dina behov. Vi matchar dig och ditt uppdrag med en lämplig veteran. Skulle det röra sig om ett löpande uppdrag utför samma veteran arbetet varje gång, för din bekvämlighets skull.
Vi servar följande orter: Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm.
Veteranerna som erbjuder sina tjänster via oss på Veteranpoolen är alla erfarna pensionärer som valt att fortsätta även efter pensioneringen. Hos oss kan de själva disponera över sin egen tid och välja de uppdrag de vill åta sig. Det innebär att du när du anlitar Veteranpoolen kan vara säker på att du får god och noggrann service utförd av en veteran som valt att engagera sig i just ditt uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN