Trädbeskärning i Västerås

Är det dags att beskära dina träd i Västerås? Vi på Veteranpoolen hjälper dig mer än gärna. Vi kan erbjuda både erfarna yrkesmän, men även duktiga veteraner som har lång erfarenhet av just trädbeskärning och övrigt arbete i trädgården. Vi vet precis hur vi ska göra för att träden ska fortsätta växa på ett vackert sätt och bära bra frukt efter att hela processen är över.

För att beskära träd i Västerås används JAS-metoden

Vi använder oss av JAS-metoden när vi beskär dina träd. Metod går ut på att man tuktar träden under sensommaren och tidigt på hösten. Detta görs eftersom träder mår bättre när de beskärs precis innan det är dags för vilan inför vintern. Träden tål dessa ingrepp bättre under denna tidpunkt, och ohyra och vad som behöver trimmas syns mycket bättre.

Självklart så kan vi hjälpa dig att forsla bort avfallet som kan förekomma, men du kan inte utnyttja RUT-avdrag för denna tjänst.

Vill du boka oss på Veteranpoolen för att beskära träden:

Gör då en intresseanmälan genom att fylla i enkäten här på vår hemsida så kommer vi att höra av oss till dig. Det går även bra att ringa till det lokala kontoret direkt.

Berätta vad du söker hjälp med, som exempelvis antal träd som ska behandlas samt vad det är för träd. Vi kommer därefter att matcha ditt uppdrag med en veteran som kommer att höra av sig till dig så att ni tillsammans kan komma överens om när jobbet ska utföras. Har du inte verktyg så meddela det i förväg så kan den som kommer ordna med verktyg.

Vi alla hos Veteranpoolen vill kunna erbjuda kunden den bästa servicen, och detta gäller även när det kommer till vad det kostar. Just därför så kan du använda RUT-avdrag för våra tjänster när vi beskär dina träd, vilket innebär att det blir ett skatteavdrag på tjänster som gäller med tvätt, underhåll och rengöring att göra. Från och med augusti 2016 så hör trädbeskärning till de kategorier som berättigar RUT-avdrag. Det är bara att tala om att du önskar utnyttja RUT-avdrag. Vi hjälper dig gärna.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN