Hemservice i Västerås

Har ni en äldre anhörig i Västerås som behöver behovsanpassad hemservice?
Veteranpoolens idé för hemservice, ”äldre hjälper äldre”, har fungerat i nästan tio år och uppskattas av familjer i hela landet. Den bärande tanken är att våra veteraner kan avlasta anhöriga i olika situationer.
När en äldre släkting får det svårt att klara av hushållsbestyren i det egna hemmet kan det innebära att övrig familj måste finnas till hands än oftare för att kunna hjälpa till. Detta kan vara svårt, speciellt om det är långa distanser mellan er bostad och den äldres, eller om ni har arbeten att sköta. Med Veteranpoolens hemservice får ni den hjälp ni behöver. Vi anpassar alltid våra tjänster efter era önskemål och den äldres behov. Det kan handla om punktinsatser såväl som regelbunden service i hemmet flera gånger i veckan.

Detta kan vi göra för er äldre anhörige:

  • Hjälpa till i hemmet; laga mat, städa, sortera tvätt eller klippa gräset och skotta snö.
  • Ledsaga och skjutsa: följa med till affären och inbokade läkarbesök, skjutsa till vårdcentral och aktiviteter.
  • Motivera: Uppmuntra den äldre till anpassad fysisk aktivitet och social aktivering genom promenader, en fika på stan eller engagemang i en förening.

En viktig princip för oss är att matcha era behov med rätt service. Som kund får ni träffa flera i vår personal för att slutligen bestämma vem som passar bäst för ert uppdrag. Det blir sedan samma veteran som kommer hem till den äldre varje gång, för kontinuitet och trygghet.
Vår personal har legitimation från oss och skall alltid kunna legitimera sig under sina besök. Uppdragets längd bestäms helt av uppdragsgivaren men vi rekommenderar en timme per gång.

Kontakta oss

Kontakta vårt lokalkontor och berätta om er äldre anhöriges behov. Vi ser därefter till att hitta några lämpliga kandidater. Du och den anhörige får träffa flera veteraner för att bestämma vem som passar bäst för uppdraget. För oss på Veteranpoolen är det viktigt med gemensamma intressen och ömsesidig trivsel, liksom tillgänglighet och att veteranen bor nära er äldre anhörige. Detta ökar utbytet och möjligheterna till en nära service.
Våra veteraner har kompetens och erfarenhet från olika branscher och har efter pensioneringen både sin tid och sina kunskaper att erbjuda. För Veteranpoolen arbetar de på sina egna villkor och de bestämmer själva vilka uppdrag som de tar sig an. När ni beställer vår hemservice får ni alltid pålitlig och ansvarsfull hjälp.
Veteranpoolen Västerås erbjuder hemservice i följande orter: Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN