Barnvakt i Västerås

För er familjer som bor i Västerås med omnejd finns Veteranpoolen där med pålitlig barnvaktsservice när ni har svårt att få vardagen att gå ihop
Vi kan underlätta för er till exempel genom att hämta barnen från skola eller förskola, eller finnas där då ni föräldrar ska gå på fest eller måste jobba över. Vår barnvakt kan också skjutsa till och från olika aktiviteter. Veteranerna som arbetar med vår barnvaktsservice har ofta en bakgrund från skolans värld, eller så har de helt enkelt gedigen erfarenhet som föräldrar till flera egna barn. De har alla stora kunskaper inom barnomsorg och kan anpassa sina tjänster efter er familjs unika behov. Det kan gälla regelbunden hjälp några dagar varje vecka såväl som vissa enstaka kvällar eller helger då ni behöver hjälp med kortare varsel.
Många av våra kunder upplever att våra veteraner blir som en extrafarmor eller mormor som ger stöd i vardagen då det behövs. Vi tar alltid hänsyn till färdigheter och närhet till bostad när vi sammanför familj och veteran. Detta för att öka tillgängligheten och er bekvämlighet.

Vi kan till exempel:

  • Hämta och lämna barnen på skola och förskola
  • Skjutsa till fritidsaktiviteter
  • Förbereda middagen
  • Hjälpa till med läxor
  • Finnas där kvällar och helger

Genom Veteranpoolen får ni träffa ett par passande kandidater för att sedan välja den som passar er och era barn bäst. Utgångspunkten är att ni vid ett löpande uppdrag skall ha samma barnvakt varje gång.

Kontakta veteranpoolen i Västerås för att anlita en barnvakt

Fyll i intresseanmälan som du hittar på vår hemsida eller kontakta vårt lokala kontor via telefon eller e-post. Berätta lite om er familj och era barn. Vi vill gärna veta hur gamla de är, vilka intressen de har och om de har några särskilda behov. Utifrån denna information väljer vi sedan ut några veteraner som ni får träffa.
Veteranpoolen erbjuder tjänster och service från pensionärer som har gott om erfarenhet och kunskaper inom sina aktuella yrkesområden. På Veteranpoolen värdesätter vi den sortens trygghet i yrkesroll och pålitlighet som kommer med lång erfarenhet. När du anlitar vår barnvaktsservice kan du vara säker på att du får hjälp från någon som valt att engagera sig i just din familjs uppdrag. Vi servar Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm från vårt kontor i Västerås.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN