Målare i Köping

Letar du efter en skicklig målare i Köping? Hos oss på Veteranpoolen kan du finna flera kompetenta målare, oavsett om du har behov av en professionell yrkesmålare som kan måla om hela huset eller någon som kan ge dig en hjälpande hand med mindre måleriprojekt. Våra målare har många års erfarenhet och hjälper dig gärna med ditt projekt. Tack vare sin långa arbetslivserfarenhet utför de måleri i Köping med noggrannhet och skicklighet.

Detta kan våra målare i Köping hjälpa dig att måla om:

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster inom både utomhusmålning och inomhusmålning, till exempel:

  • Fönster
  • Lister
  • Fasader
  • Köksluckor
  • Trappor
  • Innerväggar
  • Staket
  • Altaner
  • Betonggolv

Vi kan även hjälpa till att fixa det förarbete som krävs för att resultatet ska bli bra och lyckat. Vi kan slipa och spackla, samt täcka golv och lister. Vi kan också målartvätta och utföra tapetseringar om så skulle behövas.

Så här kan du anlita en målare från Veteranpoolen i Köping

Du kan antingen fylla i enkäten som du finner här på sidan, vilken fungerar som en intresseanmälan, eller så kan du kontakta vårt lokala kontor här i Köping via telefon eller mail. Ring oss på 0221-771077 eller mail till koping@veteranpoolen.se. Berätta gärna om ditt projekt när du kontaktar oss så att vi vet vad för slags arbete som måste utföras. På så sätt kan vi lättare finna rätt veteran för jobbet. När vi på Veteranpoolen känner till dina önskemål och planer så matchar vi ihop dig med en målare som har rätt kompetens och skicklighet för uppdraget. När väl det är gjort så kontaktar veteranen dig så att ni kan gå igenom vad som behöver göras. Därefter skickas en offert till dig som du accepterar om du tycker att allt ser bra ut. Därefter kan ditt måleriprojekt påbörjas.

Saker du bör tänka på

Säkerheten kommer först och främst vid alla uppdrag och vi vill att våra målare ska ha en trygg arbetsmiljö. Om den yta du vill måla inte kan nås med en trappstege så kommer du behöva hyra en målarställning. Vi hjälper dig gärna om du är osäker på vad som kan behövas inför ditt målarprojekt. Vi kan bland annat hjälpa till med inköp samt att forsla bort det skräp och avfall som kan vara kvar vid slutfasen av projektet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Köping
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN