Barnvakt i Köping

Letar du efter barnvakt i Köping? Hos oss på Veteranpoolen kan du finna kompetenta och pålitliga barnvakter som kan passa dina barn. Våra veteraner har stor kompetens och erfarenhet inom området, vissa har till och med jobbat som pedagoger, så denna erfarenhet ska självklart utnyttjas till max. Oavsett vad för slags hjälp du behöver har vi trygga personer som kan hjälpa till med att exempelvis hämta barnen från dagis eller att hoppa in en kväll när du ska ut med vänner, din partner eller med jobbet.

Detta kan våra barnpassare hjälp dig med:

  • Hämta barnen från dagis eller skola
  • Sätta igång och hjälpa till med läxläsningen
  • Laga mat
  • Skjutsa till eller hämta från fritidsaktiviteter
  • Barnpassning sena kvällar om så skulle behövas

Det är självklart viktigt att personkemin stämmer mellan dig och din barnpassare, och att du känner dig trygg när du lämnar dina barn i vår veterans händer. Just därför ser vi till att ni träffas innan du bestämmer dig för vilken veteran som du vill ta hjälp av.

Anlita barnvakt i Köping så här

Första steget är att fylla i vår enkät som du finner här på sidan. Den fungerar som en intresseanmälan som låter oss veta att du söker veteraner för barnpassning. När vi har fått din anmälan så går vi igenom dina önskemål och kontaktar dig. Det går också alldeles utmärkt att ringa ditt lokala kontor direkt, du kan nå oss på 0221-771077 eller via mail till koping@veteranpoolen.se. När vi har kontakt så kommer vi att ställa några frågor om själva uppdraget, som exempelvis hur många barn som ska passas, hur gamla de är samt vad de har för intressen. När vi vet allt detta så matchar vi sedan ihop era behov och önskemål med rätt person. Det är här som du får chansen att träffa en eller flera av våra veteraner för att känna efter ifall det känns rätt. Vi vill ju självklart att du ska känna dig bekväm med den som ska hjälpa till med att passa dina barn de gånger du själv inte kan eller hinner. Ifall uppdraget är löpande ser vi såklart till att det alltid är samma barnvakt som kommer och hjälper dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Köping
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN