Fönsterputs i Köping

Behöver du hjälp med fönsterputs i Köping? Hos oss på Veteranpoolen kan du finna sakkunniga och kompetenta fönsterputsare som har lång erfarenhet av sysslan. Trots att våra veteraner oftast inte är professionella fönsterputsare har de många års erfarenhet och känner till en massa smarta tips som kan få dina fönster skinande rena.

Bra att veta inför fönsterputsningen

När våra veteraner utför uppdraget använder de sig av dina redskap, och du måste låta oss veta i förväg om det är något som du inte har så att vi har tid att ordna det. Det går alldeles utmärkt att hyra material från oss om så skulle behövas. Ett sätt för dig att få arbetet att gå snabbare är att flytta gardiner, krukor och prydnadsföremål från fönstren innan våra veteraner kommer, annars kan de även hjälp till med det när de är på plats.

Så här gör du för att anlita oss för fönsterputs i Köping

Om du vill få hjälp av veteraner från Veteranpoolen kan du fylla i en enkät som du finner här nedanför. Detta fungerar som en intresseanmälan, och då går vi igenom dina önskemål och kontaktar dig för att närmare diskutera saken. Det går självklart också alldeles utmärkt att ringa direkt till ditt lokala kontor här i Köping. Du når oss enkelt på nummer 0221-771077 eller via mail koping@veteranpoolen.se. Vi vill gärna att du utförligt berättar vad uppdraget går ut på, som exempelvis hur många fönster du vill att vi ska putsa, ungefär hur stora de är, hur många glas fönstren har, samt om de är vändbara. Denna information gör att vi lättare kan hitta rätt veteran för jobbet. När vi har matchat ihop er med kompetenta veteraner kontaktar de er så att ni kan gå igenom detaljerna tillsammans. Därefter skickar vi en offert till er som ni behöver acceptera. När det är klart kan uppdraget påbörjas.

På grund av risken för fallolyckor jobbar våra veteraner inte från stege. Dina fönster bör därför kunna nås från en vanlig trappstege för att vi ska kunna putsa dem.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Köping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN