Hemservice i Köping

Letar ni efter hemservice i Köping? Hos oss på Veteranpoolen kan ni få hjälp av kompetenta veteraner som kan hjälpa era äldre familjemedlemmar med de vardagssysslor som behöver göras i hemmet. Stockholms Universitet har rapporterat att över 90 000 kvinnor i åldrarna 45-66 har varit tvungna att gå ned i arbetstid eller kanske till och med säga upp sig för att kunna ta hand om äldre i sin familj. Mitt i all oro och stress som kan tillkomma för det ansvaret kan många även uppleva att de inte hinner med sitt eget liv. Vi på Veteranpoolen vill ändra på det.

Vi kan hjälpa era äldre med:

  • Service: handla och laga mat, städ, tvätt och strykning
  • Socialt: motivation, ledsagande, aktivering, stimulans till glädje och självhjälp
  • Övrigt: putsa fönster, måla, klippa gräs, skotta snö, enklare hantverk

Så här ansöker ni om hemservice i Köping

Ni kontaktar vårt lokala kontor i Köping och beskriver vad ni behöver hjälp med, det vill säga er familjemedlems behov. Därefter matchar vi uppdraget med någon av våra kompetenta veteraner. Sedan kan ni som kund få träffa de veteraner som vi har valt ut för att se om det finns personkemi och tillit, så att ni lättare ska kunna bestämma er. Ni kan lämna er intresseanmälan här på vår hemsida, eller ringa vårt lokala kontor i Köping på 0221-771077. Ni kan även maila in ert intresse till oss på koping@veteranpoolen.se. Vi vill att ni ska känna er trygga, så vår personal bär alltid legitimation som de kan visa upp om så skulle behövas. Det spelar ingen roll hur långt uppdraget är, vi har ingen startavgift eller bindningstid, men vi skulle rekommendera att ni testar på åtminstone en timme till att börja med.

Varför ska ni välja Veteranpoolen?

Vi tycker att det är viktigt att man ska känna sig trygg och förstådd, och just därför har vi på Veteranpoolen haft ett framgångskoncept ända sedan start år 2007 som innebär att äldre, som har mer livserfarenheter, kan hjälpa de äldre som behöver det. En person kan lättare känna igen sig i någon annans situation ju mer lika man är, och då spelar även åldern roll. Med hjälp av vår hemservice kan er äldre få ett kompetent och stabilt stöd i vardagen som även har ett socialt värde.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Köping
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN