Gräsklippning i Köping

Behöver du hjälp med gräsklippning i Köping? Hos oss på Veteranpoolen hittar du skickliga och kompetenta veteraner som kan hjälpa dig. Oavsett om du vill ha en helrenovering eller löpande häckklippning fixar vi det åt dig. Eftersom våra veteraner har kompetens från många år av trädgårdsarbete och tillhörande tjänster kan vi anpassa våra tjänster efter exakt vad du önskar.

I trädgården kan vi hjälpa dig med att:

  • Klippa häckar
  • Rensa rabatterna
  • Beskära träd
  • Köra bort avfall

Om du behöver hjälp med att beskära träd så berätta gärna vilka sorts träd det gäller, samt hur många du skulle vilja beskära. Våra veteraner vet precis hur träd ska beskäras för att bära frukt av hög kvalitet, samt hur man ska göra så att de åldras vackert.

Vi kan även hjälpa dig med att bygga, renovera eller måla ifall det skulle behövas. Vi har erfarna snickare och målare som har lång kompetens av att utföra det arbete som krävs. Vi kan hjälpa dig att byta dörrar och fönster, eller bygga en ny altan. När det kommer till målning kan vi måla om fönsterkarmar, staket och uthus. Ibland måste ju saker och ting få lite extra uppmärksamhet och uppfräschning.

Så här bokar du gräsklippning i Köping

För att ansöka om gräsklippning kan du fylla i enkäten som du kan finna här på hemsidan, vilket fungerar som en intresseanmälan som låter oss veta att du efterfrågar våra tjänster. Kontaktar du oss på det sättet kommer vi att höra av oss till dig så fort som möjligt. Det går även alldeles utmärkt att ringa ditt lokala kontor i Köping på 0221-771077 eller att maila din intresseanmälan till koping@veteranpoolen.se. Beskriv även själva uppdraget för oss så att vi kan avgöra hur mycket priset blir, då trädgårdar självklart har olika storlekar och behov. Det blir även lättare för oss att hitta rätt veteraner för jobbet ju mer information vi har. När vi vet hur dina önskemål ser ut kommer vi att matcha ihop dig med veteraner hos oss på Veteranpoolen som sedan kommer att kontakta dig så att ni kan gå igenom detaljerna tillsammans. När det har skett skickar vi en offert som du får acceptera och sedan kan uppdraget sätta igång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Köping
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN