Trädbeskärning i Köping

För att dina träd på tomten ska må bra behöver man underhålla dem på rätt sätt. Vi på Veteranpoolen kan hjälpa dig att få en vacker trädgård med friskt växande träd och buskar. Vår duktiga personal bestående av yrkesmän och erfarna veteraner utför all typ av trädbeskärning i Köping och dess omnejd. Kontakta oss för att veta mer om våra tjänster inom trädgårdsarbete!

Beskära träden med rätt metod

Metoderna för att beskära träd är många, men med tanke på vårt svenska klimat är det viktigt att man väljer en metod som gynnar träden på bästa sätt. Veteranpoolens personal använder sig av den så kallade JAS-metoden där man utför själva trädbeskärningen i slutet av sensommaren eller i vissa fall även i början mot hösten. Enligt experter är den här metoden fördelaktig på många plan då man ger träden sin välbehövda ompyssling precis vid rätt tidpunkt samtidigt som det ges tid att åtgärda eventuella angrepp.

Våra yrkesmän och veteraner är så pass duktiga inom trädbeskärning att de utan problem kan upptäcka skador eller angrepp på träden och även rekommendera kunden rätt behandling. Önskar man få hjälp med att behandla angripna träd ställer vi mer än gärna upp.

RUT-avdrag ett stort plus

Vi är måna om våra kunder och informerar därför om rätten att göra avdrag för den här typen av trädgårdstjänster. Tidigare var just trädbeskärning inte en del av de avdragsgilla kategorierna men sedan augusti 2016 ingår det i RUT-avdraget. Kom dock ihåg att nämna din önskan om avdrag för oss i samband med beställningen av tjänsten.

Trädbeskärning i Köping? Boka redan idag!

Vi har gjort det enkelt för dig som kund genom att låta din förfrågan ske direkt online här på vår hemsida. Fyll i formuläret för intresseanmälan så hör du från oss inom kort. Du kan också ringa till ditt lokala kontor.

Det är en stor fördel om du ger oss lite närmare information om uppdraget för att vi på bästa möjliga sätt ska matcha din förfrågan med våra tillgängliga yrkesmän och veteraner. Berätta om hur tomten ser ut eller vilken typ av träd det handlar om så kan vi därefter rikta in oss på rätt personal för uppdraget samt lägga upp en tidsplan som passar.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Köping
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN