Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Kristianstad

Äger eller förvaltar du en fastighet i eller i närheten av Kristianstad? Om du behöver hjälp med din fastighetsservice kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig med olika slags löpande underhåll och relaterade tjänster.

Hos Veteranpoolen har vi till vårt förfogande ett stort antal kompetenta personer som har samlat på sig mycket erfarenhet och kunskaper genom ett långt yrkesliv. Några har yrkeserfarenhet som fastighetsskötare medan andra har relevant kompetens förvärvad från liknande tjänsteområden.
Veteranpoolen har lång erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med service av deras fastigheter. Vi erbjuder inte bara löpande fastighetsservice utan även tillfällig sådan vid ordinarie personals semester eller plötsliga frånvaro vid till exempel sjukdom, samt vid stora renoveringsarbeten då det behövs förstärkning.

Exempel på några tjänster som vi erbjuder:

  • Trädgårdsskötsel
  • Snöskottning
  • Rensa rabatter
  • Byta lampor inomhus och utomhus
  • Städa soprum och allmänna utrymmen
  • Städa trapphus
Så här gör du för att anlita Veteranpoolens fastighetsservice

Fyll i den intresseanmälan som du finner till höger eller ring till vårt kontor i Kristianstad på telefon nummer 044-590 00 79. Beskriv ditt ärende och vad du vill ha hjälp med, vilken omfattning uppdraget har i tid samt storleken på din fastighet.
Vi matchar dina önskemål mot våra resurser inom Veteranpoolen och ser till att finna rätt person för ditt uppdrag.
Vi förmedlar uppdrag inom fastighetsservice i hela östra Skåne.

Anlitar du oss för ett löpande uppdrag kommer vi att se till att samma person kommer till dig varje gång så att veteranen får god lokalkännedom och kan utföra arbetet på bästa sätt efter dina önskemål. Blir vår ordinarie veteran sjuk kommer det givetvis en ersättare i form av en annan kompetent person från vår pool som kan ställa upp med kort varsel.

Våra veteraner är pensionärer med erfarenhet och mycket arbetskraft kvar som de gärna ställer till ditt förfogande. De arbetar inte för att de måste, utan för att de vill och kan. De väljer själva sina uppdrag efter intresse och förmåga, därför kan du vara säker på att du alltid får kompetent och tjänstvillig arbetskraft när du anlitar någon genom Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN