Veteranpoolen Kristianstad

Vi servar följande kommuner:
 • Bromölla
 • Hässleholm
 • Kristianstad
 • Osby
 • Östra Göinge
Adress :
Stridsvagnsvägen 14, 291 39, Kristianstad
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Tina Hedberg
Tina Hedberg
Marie-Louice Lundqvist
Marie-Louice Lundqvist
Lediga jobb
 • Pensionerad personalplanerare sökes till SJ Öresund i Hässleholm

  Är du analytisk, kommunikativ och brinner för problemlösning? Då har vi tjänsten för dig!
  För kunds räkning söker vi nu personalplanerare till vår uppdragsgivare SJ Öresund i Hässleholm. Dina arbetsuppgifter kommer vara att planera personal enligt uppsatta mål och riktlinjer, hantera akuta behov, arbeta med förbättringar inom planeringen samt redovisa nyckeltal. Du kommer ha en central och viktig roll med hög tillgänglighet och arbeta nära medarbetare samt driftledare. Det är viktigt att du har god dator- och systemvana.

  Omfattning:  20-50%. Skifttjänst, dygnets alla timmar kan förekomma.

  Erfarenhet: Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Kunden ser gärna att du är driven, noggrann, analytisk och strukturerad. Du har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att leda och fördela arbetet på ett effektivt och affärsmässigt sätt.
  Det är mycket meriterande om du tidigare jobbat med spårtrafik eller logistik tidigare.

  Ansök idag! Uppdraget startar i november. Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
 • Sociala och lösningsfokuserade pensionärer sökes

  Är du en positiv pensionär som vill göra samhällsnytta? Älskar du problemlösning och kontakt med andra människor? 

  Nu söker vi dig som vill jobba extra som kundvärd (gulväst) vid tillfälliga trafikstörningar som rör Öresundstågs stationer. Veteranpoolen kommer att bemanna upp vid behov och arbetet gäller därför dig som bor nära stationerna Kristianstad C, Osby eller Hässleholm C.

  Din huvudsakliga uppgift kommer vara att finnas till hands för resenärerna genom att svara på frågor som kan tänkas uppstå i samband med en trafikstörning. 

  Det krävs ingen tidigare erfarenhet men önskvärt är att du är självständig, positiv, flexibel, stresstålig med en stark servicekänsla. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och ha en bra grundfysik då arbetet kan kräva att du går/står upp i ett par timmar.

  Utbildning får du genom Veteranpoolen men du behöver själv ha en uppdaterad iPhone eller Smartphone. 

  Ansök idag! Uppdraget startar i december. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
 • Svetsare sökes till spännande tåguppdrag

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu en pensionerad svetsare med god servicekänsla som vill jobba extra på en järnvägsdepå i Hässleholm.

  Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av att svetsa och reparera rullvagnar i rostfritt material. Kunden ser gärna att du är en händig person som tycker gillar att lösa problem och som tycker att det är roligt att fixa och meka då detta också kommer att bli aktuellt för uppdraget.

  Kunden önskar att du kan arbeta en dag i veckan. Du behöver ha en egen bil och det är en fördel om du har egna handverktyg.

  Ansök idag! Uppdraget startar i oktober. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen.

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Kristianstad
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan