Snickare i Kristianstad

Behöver du snickerihjälp? Hos oss på Veteranpoolen har vi flera duktiga snickare som gärna står till tjänst med en hjälpande hand. Det kan gälla små och stora uppdrag, vi kan göra allt från att riva en vägg till att sätta upp tak- och golvlister. Veteranerna i vår personalpool är utbildade yrkessnickare eller mycket händiga personer med stor erfarenhet av snickeriarbeten.

Om du har ett större projekt på gång kan det kännas tryggt att veta att du får hjälp av en erfaren och pålitlig snickare. Våra veteraner kan hjälpa till med allt, både själva konstruktionsarbetet och inköp av material, men även bistå vid bortforslande av material och annat som hör till ditt byggprojekt.

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Sätta upp en ny innervägg
  • Byta fönster
  • Bygga en carport
  • Byta panelen på fasaden
  • Byta fasadpanel

Vi använder oss av de verktyg som du tillhandahåller på plats.  Om ditt bygge kräver mer avancerade verktyg som du inte har kan du hyra dessa genom oss. Det kan till exempel gälla slagborrmaskin, slipmaskin eller en motorsåg.

Så här kommer du i kontakt med oss

Ring till vårt lokalkontor i Kristianstad på telefon 044-590 00 79, eller fyll i intresseanmälan till höger. Beskriv ditt projekt för oss och vad du vill ha hjälp med så letar vi igenom vår veteranpool för att hitta någon med rätt kompetens. Veteranen tar sedan kontakt med dig så att ni tillsammans kan gå igenom vad som ska göras och skapa en plan för ditt projekt. Nästa steg är att du får en offert från Veteranpoolen i Kristianstad, sedan kan arbetet börja när du gett ditt klartecken.

Kontoret i Kristianstad servar hela östra Skåne.

Våra veteraner i Veteranpoolen jobbar för att de vill dela med sig av sin stora erfarenhet och kunskap de har förvärvat. De är alla pensionärer som har valt att fortsätta jobba med den skillnaden att de själva äger sin tid och att de därför kan välja vilka uppdrag de vill ta. Det betyder mycket för dem att veta att deras deras kompetens är efterfrågad. Våra veteraner arbetar för att de trivs med det och finns gärna där för dig när du behöver en hjälpande hand.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN