Fönsterputs i Kristianstad

Bor du i Kristianstad och behöver hjälp med att få dina fönster ordentligt putsade?

Hos oss på Veteranpoolen finns flera kompetenta fönsterputsare som ställer upp. Inte alla har en yrkesbakgrund som fönsterputsare men alla har de kunskaper och den erfarenhet som krävs. Våra veteraner är alla människor med ett långt yrkesliv bakom sig där de samlat på sig kunskap och erfarenhet som de gärna ställer till ditt förfogande.

När vi putsar dina fönster använder vi oss av det material som du tillhandahåller. Är det något särskilt som saknas kan vi hjälpa dig med det, rör det sig om mer avancerad utrustning kan detta hyras genom oss. Tala därför om för oss vad du har hemma när du kontaktar oss.

Vi plockar gärna bort blomkrukor, prydnadsföremål och gardiner från dina fönster innan vi sätter igång med arbetet, men det går förstås fortare om du gör detta själv innan vi kommer.

Så här gör du för att anlita oss:

Kontakta oss antingen genom att fylla i den intresseanmälan som finns här på sidan, eller genom att ringa till oss på lokalkontoret i Kristianstad, på telefonnummer 044-590 00 79.

Du berättar för oss vad du vill ha hjälp med samt hur många fönster du har som behöver putsas. Har du källarfönster eller glaspartier i ytterdörren, räkna in även dem. Vi vill även veta om fönstren är vändbara och hur många glas de har. Beskriv även hur lättillgängliga dina fönster är. Krävs till exempel en trappstege? När vi vet uppfattningen på uppdraget kan vi i vår tur hitta en lämplig resurs.

Våra veteraner som arbetar med Veteranpoolen är pensionärer genom avtal eller ålder. De arbetar för att de tycker det är roligt och för att de kan. Hos Veteranpoolen kan de själva välja vilka uppdrag de vill ta. Det innebär att de arbetar på sina egna villkor, vilket garanterar dig tillmötesgående och kompetent hjälp varje gång du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN