Trädbeskärning i Kristianstad

För att träd ska hålla sig vackra och friska behöver de beskäras regelbundet. Vi på Veteranpoolen erbjuder kompetenta yrkesmän och veteraner som har många års erfarenhet och stor kunskap om hur de ska hålla dina träd så välmående och fruktsamma som möjligt. Genom att hålla träd friska bidrar du till att Kristianstad förblir en grön stad, och får dessutom en skönt skuggig plats att sitta på när sommarsolen skiner.

Vår metod

En duktig trädvårdare vet att träd mår bäst om de beskärs innan hösten och vintern kommer. Veteranpoolen arbetar därför efter JAS-metoden, som innebär att vi beskär träd i juli, augusti och september. Alla sorters ingrepp är skonsammast för träden vid den här tiden, och om stora åtgärder skulle behövas, till exempel om trädet är utsatt för ohyra, kan det göra enorm skillnad. Stora grenar kan behöva kapas, och trädet får då tid att återhämta sig och fortsätta växa starkt och friskt. Men det finns även trädsorter som mår bra av att beskäras redan tidig vårvinter.

Boka trädbeskärning i Kristianstad

För att boka beskärning av dina träd hör du av dig till Veteranpoolen i Kristianstad, antingen genom telefon eller via internet. En intresseanmälan ligger uppe på vår hemsida. Fyll i den, så hör vi av oss med närmare detaljer. Du kan också ringa direkt till kontoret i Kristianstad. När vi pratar kommer vi fråga dig om detaljer gällande uppdraget, till exempel hur många träd du vill ha beskurna och hur stora de är kan vara frågor som kommer upp. Efter det matchas ditt uppdrag mot en veteran från vår pool, som tar kontakt med dig och bokar in en tid. Då kan ni dessutom diskutera verktyg, om du har egna hemma eller om veteranen tar med sig det som behövs.

RUT-avdrag

Hos Veteranpoolen ska du alltid få bästa möjliga service till ett rimligt pris. I Sverige kan man göra skatteavdrag på priset för rengöring-, underhåll- och tvättjänster, ett så kallat RUT-avdrag. Sedan augusti 2016 ingår beskärning av träd i de tjänster som går att göra avdrag för. Säg till vid tidsbokningen om du är intresserad av att göra ett RUT-avdrag, så pratar vi mer om det. Veteranpoolen erbjuder även transport av trädavfall, men denna tjänst är inte berättigad för RUT-avdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN