Trädgårdsarbete i Kristianstad

Är du boende i Kristianstad och har en stor trädgård som du behöver hjälp med?
Den hjälpen finns hos oss på Veteranpoolen. Vi har flera veteraner i vår pool som har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel. En del av dem har varit yrkesverksamma inom park- och trädgårdsarbete eller har stor kunskap om ämnet som de erhållit genom ett livslångt intresse.

Några exempel på vad vi kan hjälpa er med:

  • Krattning
  • Rensning av ogräs
  • Gräs- och häckklippning
  • Ställa i ordning inför vår- och höststädning

Vi förmedlar trädgårdsarbetare i hela östra Skåne.

Så här kan du göra om du vill anlita oss för arbete i din trädgård:

Vänligen fyll i den intresseanmälan som du ser här till vänster eller ring till oss på lokalkontoret i Kristianstad, telefon: 0300-707 24.
Berätta för oss vad det är du vill ha hjälp med, i vilket skick trädgården är och hur stor din tomt är. Tala även om vilka trädgårdsredskap du har till förfogande. Exempelvis är det bra att ha en väl fungerande gräsklippare om du vill boka gräsklippning.

När vi har fått din intresseanmälan går vi igenom våra resurser för att hitta en lämplig veteran som kan utföra arbetet på bästa sätt. Du blir sedan kontaktad av veteranen och ni planerar tillsammans vad som ska göras, hur och när.

Hos Veteranpoolen finns många veteraner som har mycket kunskap och erfarenhet till sitt förfogande efter ett långt yrkesliv. De är pensionärer, antingen genom avtal eller ålder. De arbetar för att de vill och kan och de bestämmer själva vilka uppdrag de vill ta. Du kan vara trygg i vetskapen om att den veteran som kommer till dig är både motiverad och tillmötesgående.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN