Städning i Kristianstad

Behöver du hjälp med städning i hemmet?

Då är du välkommen att kontakta oss på Veteranpoolen i Kristianstad. Vi har veteraner med har lång och gedigen erfarenhet av städning som gärna ställer din kompetens till ditt förfogande.
Om du anlitar en av våra veteraner ser vi till att det är samma person som kommer hem till dig varje gång, för din bekvämlighets skull. När du anlitar oss bestämmer du själv uppdragets omfattning och kontinuitet, vi är lyhörda inför dina önskemål.

Vi kan till exempel:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Skura
  • Tömma sopor
  • Dammtorka hyllor och möbler
  • Putsa speglar
  • Rengöra vitvaror och köksskåp
  • Städa badrum och duschutrymmen

Fönsterputsning kan du beställa separat. Vi använder oss av det städmaterial du tillhandahåller på plats. Är det något särskilt som saknas kan vi ordna detta vid förfrågan.

Storstädning

Du kan också boka storstädning vid enstaka tillfällen av oss. Som till exempel inför jul och andra högtider. Eller bara när du själv inte orkar eller hinner med.

Det är enkelt att anlita oss på Veteranpoolen. Så här gör du:

Fyll i formuläret för intresseanmälan som finns till höger här på sidan, eller ring till vårt lokalkontor i Kristianstad på telefonnummer 044-590 00 79. Beskriv hur stor din bostad är, hur ofta du vill ha städat och vilken tid som passar dig bäst.

Vi söker sedan efter en passande kompetens i vår personalpool och kontaktar dig med en offert för godkännande. Vi förmedlar städtjänster i hela östra Skåne.

Det är svårt att bedöma hur lång tid det tar att städa din bostad första gången vi är där. När vi har gjort det första uppdraget har vi en bättre uppfattning om ungefärlig tidsåtgång, vilket gör det lättare att planera kontinuerligt.

Våra veteraner i Kristianstad arbetar för att de vill och kan. De är pensionärer som själva råder över sin tid och väljer sina uppdrag med omsorg, vilket garanterar dig pålitlig och motiverad städhjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN