Privat hemtjänst i Kristianstad

Bor du i eller i närheten av Kristianstad och behöver hjälp med vård av en anhörig?
Vi på Veteranpoolen kan hjälpa dig.
När äldre familjemedlemmar behöver hjälp för att klara sin vardag innebär det ofta mycket tid och arbete för de närstående. Kanske tvingas du gå ner i arbetstid eller omstrukturera din egen vardag för att hjälpa din anhörige. Kanske måste du dessutom åka långa sträckor ofta, då ni bor långt ifrån varandra, vilket försvårar läget ytterligare. Du blir stressad och ni får mindre tid över för rent kvalitativt umgänge, det blir inte längre en otvungen samvaro.
Här kan vi på Veteranpoolen hjälpa till med vår tjänst ”äldre hjälper äldre”.

Vad kan vi hjälpa till med:

  • Daglig service, vardagssysslor såsom städning, tvätt och inköp
  • Socialt umgänge, våra veteraner ser till att din anhörige är aktiv, vi ledsagar och motiverar din anhörige
  • Skötsel av hus och trädgård, vi kan även hjälpa till med saker utomhus som snöskottning, gräsklippning och fönsterputs.

Så här anlitar du en av våra veteraner

Ring till vårt kontor i Kristianstad på telefonnummer 044-590 00 79 och berätta vad du vill ha hjälp med.
Vi söker sedan i vår personalpool för att hitta en person vars kompetens passar er situation och dina önskemål. Vi tar givetvis även hänsyn till gemensamma intressen och vi försöker alltid att finna en veteran som bor så nära den anhörige som möjligt. Du får sedan träffa en eller flera av våra veteraner innan du bestämmer om du vill anlita oss. Det är viktigt att personkemin stämmer.
Du kan anlita våra tjänster överallt i östra Skåne.

Våra veteraner har särskilda legitimationer som vi har utfärdat. Det gör att denne alltid kan identifiera sig för familjemedlemmar och andra närstående. Samma veteran kommer till din anhörige varje gång för att ni ska känna er trygga med vår personal i hemmet. Uppdragets tidsmässiga omfattning bestämmer du själv, vi är flexibla och anpassar oss efter era behov och önskemål.

Ett framgångsrecept

Vår hemservicetjänst har sedan starten 2007 vuxit till en succé. Det beror på att våra veteraner har stor förståelse för vilket behov av hjälp man som äldre har. De har själva stor livserfarenhet, vilket ökar gemenskapen och det sociala utbytet mellan din anhörige och vår personal. Med hjälp av Veteranpoolen får du tid att umgås med din familjemedlem i stället för att stressa med praktiska göromål. Vår veteran ledsagar till läkarbesök, tar en promenad med din anhörige eller lagar lunch. Din anhörige får all hjälp av vår veteran som har tid för umgänge och aldrig behöver stressa vidare till nästa uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN