Målare i Kristianstad

Behöver du hjälp med att måla om huset?

Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen. Våra veteraner hjälper dig gärna, både med små och stora arbeten. I vår personalpool finns gott om kompetenta resurser inom måleri, vi har både professionella målare med ett långt yrkesliv bakom sig såväl som andra kompetenta människor med gedigen erfarenhet av måleri.

Våra veteraner kan finnas till hands för dig under alla steg i processen. Från förarbetet med spackling samt täckning av golv och listverk, till själva målningen och arbetets slutfas. Vid behov hjälper vi gärna till med inköp av färg och penslar och bistår med råd.

Om du har ytor på högre höjd som ska behandlas hjälper vi till med att ordna en ställning lämplig för ändamålet.

Vid målning av ytor på högre höjder hjälper vi dig gärna med en lämplig byggarbetsställning för att underlätta arbetet.

Några exempel på måleriarbeten som vi utför

  • Målning av fasader
  • Målning av innerväggar
  • Målning av staket
  • Fönstermålning
  • Ommålning av altan

Så här gör du för att anlita oss

Ring till vårt kontor i Kristianstad, telefonnumret är 044-590 00 79, och förklara vad du vill ha hjälp med eller fyll i den intresseanmälan som finns på denna sida. Vi förmedlar måleriarbeten i hela östra Skåne.

Utifrån dina behov och önskemål letar vi reda på en lämplig resurs i vår pool som sedan kontaktar dig. Ni går då gemensamt igenom vad du vill ha gjort och gör en plan för arbetet. Från oss får du sedan en offert skickad till dig. När du har accepterat denna kan arbetet sätta igång.

Våra veteraner är människor som efter pensionsåldern valt att fortsätta jobba. De är alla människor med ett långt och innehållsrikt yrkesliv bakom sig vilket givit dem stor erfarenhet och sakkunnighet. Veteranerna väljer själva sina uppdrag baserat på intresse och kompetens, vilket innebär att du får en garanterat motiverad och samvetsgrann hjälp till ditt förfogande när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN