Barnvakt i Kristianstad

Är du förälder i Kristianstad och har svårt att få tiden att räcka till?

Det kan vara svårt att få vardagen att gå ihop med barn, hem och arbete. Vi på Veteranpoolen hjälper dig med barnpassning. I vår pool har vi resurser som kan ställa upp närhelst ni önskar. Det kan vara en tillfällig lösning då ni ska gå på fest eller vid kontinuerligt behov av någon som kan hämta barnen från förskolan eller skolan om eftermiddagarna.

Våra veteraner har stor erfarenhet av barntillsyn, några har yrkesbakgrund som pedagoger medan andra har lång erfarenhet av egna barn och barnbarn. Våra veteranbarnvakter blir som en extra mormor eller farmor som du tryggt kan vända dig till varje gång du behöver hjälp med barnpassning.

Det här kan våra barnvakter hjälpa dig med:

  • Hämta och lämna på förskola/skola
  • Laga mat
  • Skjuts till och från fritidsaktivitet
  • Barnvakt kvällstid då du ska på fest eller jobba över
  • Läxläsning

Så här gör du när du vill ha hjälp med barnvakt

Fyll i webblanketten för intresseanmälan här på sidan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till oss på kontoret i Kristianstad. Vi finns på telefonnummer 044-590 00 79. Vi kommer att ställa några frågor kring uppdraget. Vi vill till exempel veta hur många barn det rör sig om, hur gamla de är och vilka intressen de har. De uppgifterna och dina önskemål matchar vi mot lämpliga resurser i vår pool.

Det är viktigt att er familj och vår veteran trivs med varandra. Därför får ni träffa en eller flera kandidater för uppdraget innan ni bestämmer er för en resurs som ni känner passar era behov. Om det är ett återkommande uppdrag kommer samma person vid varje tillfälle, för er bekvämlighets skull.

Våra veteraner är alla pensionärer på hel- eller deltid. De är personer med lång erfarenhet och yrkesbakgrund som ställer sin kompetens och tid till ditt förfogande för att de vill och kan. Veteranerna väljer själva ut sina uppdrag, på så sätt kan ni känna er helt trygga med att arbetet utförs av en person som vill finnas till hands för er familj.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kristianstad
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN