Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Kungälv, Ale

Söker du kompetent fastighetsservice i Kungälv eller i Ale? På Veteranpoolen har vi de resurser du behöver, vare sig det gäller regelbundet underhåll eller mer tillfälliga insatser.

Hos Veteranpoolen i Kungälv och i Ale har vi ett stort antal kompetenta veteraner som genom sitt långa yrkesliv samlat på sig mycket kunskap och erfarenhet. Några har arbetat som fastighetsskötare förut medan andra har gedigen erfarenhet av liknade arbete. Veteranpoolen i Kungälv och Ale har erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med olika tjänster. Vi kan erbjuda både löpande fastighetsservice på exempelvis veckobasis och tillfällig service vid ordinarie personals planerade eller oplanerade frånvaro. Dessutom kan vi hjälpa till vid större renoveringsarbeten då det behövs förstärkning.

Här är några tjänster vi erbjuder i Kungälv/Ale:

  • Trädgårdsskötsel
  • Snöskottning
  • Rensning av rabatter
  • Lampbyte inomhus och utomhus
  • Städning av soprum och allmänna utrymmen
  • Städning av trapphus
Så anlitar du vår fastighetsservice

Fyll i den intresseanmälan som du finner här intill, eller ring oss på kontoret i Kungälv, vårt telefonnummer är 0303-587 20. Tala om för oss vad du vill ha hjälp med samt storleken på din fastighet. Vi matchar sedan dina önskemål mot vår kompetenta personal inom Veteranpoolen och ser till att finna rätt veteran för det uppdrag du vill ha utfört. Vi förmedlar uppdrag inom fastighetsservice i både Kungälv och Ale.

Fortsätter du sedan att anlita oss för löpande uppdrag ser vi till att samma veteran kommer till dig varje gång. Det är viktigt att vår veteran har ordentlig lokalkännedom så att uppdraget kan utföras helt enligt dina önskemål. Skulle ordinarie veteran bli sjuk så kommer det alltid en ersättare i form av en annan kompetent resurs från vår pool som kan ställa upp med kort varsel.

Våra veteraner i Veteranpoolen i Kungälv arbetar för att de vill och kan. De har passerat pensionsåldern med mycket arbetsglädje och ork kvar som de gärna ställer till ditt förfogande. Våra veteraner som arbetar med fastighetsservice har antingen erfarenheter av yrket sedan förut, eller relevanta kunskaper från liknande arbetsområden. Veteranerna arbetar på sina egna villkor och väljer själva sina uppdrag, det betyder att du kan vara säker på att du får en tjänstvillig och pålitlig person till hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungälv, Ale
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN